Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

"Otomatik vites araç kullanabilir" ehliyetimle normal vites araç kullanabilir miyim?

bilmiyorumki

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
"Otomatik vites araç kullanabilir" ehliyetimle normal vites araç kullanabilir miyim?

merhaba arkadaşlar

benim otomotik kullanabilir ibareli h sınıfı ehliyetim var
fakat ben otomotik almak istemiyorum normal vitesli bir aracım var bu aracı rahat kullanabilmem için neler yapmam gerekir
bilgisi olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Ruhsatında hangi aracı kullanmanız gerektiği bildirilmişse o aracı kullanmanız gerekmektedir.Aksi takdirde yeniden sağlık kurulu raporonu almanız gerekmekte ve raporonuzun olumlu çıkması gerekmektedir.

aracın ruhsatı normal ruhsat engellilere özel değil ben normal ruhsatı nasıl üzürlüye çevirebilirim .yeniden rapor almammı gerekecek saygılar

raporda ne yazıyorsa aynen onu uygulamak zorundasınız. özrünüz nedir? sadece sol bacağından sakat olanlar otomatik vitesli araçları ÖTV ödemeden alabiliyorlar.

Otomatik vitesli araç kullanabilir diyorsa otomatik vitesli bir araç olmalı yada mevut manuel vitesi otomatik vitese çeviren bir aparat kullanmalısınız.Ancak bu dönüştürme sonrası alacağınız verim düşecektir.Aracınızı yeni alacaksanız mutlaka otomatik olması gerekiyor.Zaten proje onay aşamasında TSE manuel vitesli araçlara onay vermemektedir.Sorularınız olursa seve seve yardımcı oluruz.

Üst Alt