Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Otomatik değil de manuel vitesli araca özel donanım taktırabilir miyim?

agalis

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
ya arkadaşlar sizden bir konuda fikirlerinizi bekliyorum :
ben raporunda "sağ bacakta polie sekeli olan özel tertibatlı araç kullanabilir" ibaresi olan bir engelliyim. ben otomotik vitese değil de manuel vites alacağım bir arabaya aparat taktırmayı düşünüyorum.
sonuçta bir aparat yardımıyla kullanabileceğimi biliyorum. Benim bu düşüncemde defterdarlık veya başka bir kurum sen manuel vites alamazsın otomatik alabilirsin diyen bir yer var mı.

raporunda özeltertibatlı araç kullanabilir yazıyorsa hiç bir şekilde kimse sana otomatik veya manuel vitesli araç kullana bilirsin diyemez.ama raporda otomotik vites yazsa idi işin zordu .manuel vitesli aracına elle kullanılabilen şekilde gaz ve fren tertibatı takılabilir.debriyeji sol ayağınla kullanabileceğin için bir zorluk yaşamazsın.

tşk ederim nurullah bey bende kafamda bu konuda tereddüt yaşadım aslın bu tereddütü bana ankara gittiğim bir otomobil bayisi yaşattı.bilginiz için teşekkür ederim.

Üst Alt