evet olay şöyle oldu bugün saat 10.33 te bursa yıldırım mollaarap mahallesi dörtçelik balabanbey ilk okulu durağından b-38 yeşil özel halk otobüsüne bindim binerken cep telim yanımdaydı hatta saate bakmıştım kaç diye sonra bir kaç durak sonra tahtakale durağında indiğimde cep telimin olmadığını farkettim ilk aklıma gelen düşürmüş olabileceğimdi sonra otobüsün dönüşünü bekledim o şoföre olayı anlattım bana telefon veren olmadı dedi ben telefon kulübesinden cep telimi aradığımda telefon açılıyor fakat karşı taraf konuşmuyordu bir kaç defa aradığımda yine aynı şeyler oldu önce indiğim durağa en yakın karakola gittim olayı anlattım benden cep telin imei numarasını istediler telefon eskiydi markası nokiaydı imei numarası yoktu bu durumda karakoldakiler bişey yapılamaz deyip işlem yapmadılar sonra bindiğim durağa en yakın karakola gittim ordada telin imei numarası varsa otobüsteki kamera kayıtlarını bulmamı istediler otobüste kamera yoktu yine aynı cevabı aldım ve hiç bi işlem yapılmadı şimdi kaybolan telefona el koyan kişi yada kişiler otobüsdeki herkes şoför dahil şüphelidir bu durumda bu hırsız nasıl bulunur ve benim hakkım nasıl korunur bu olay nasıl sonuçlanır