Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Otobüs ayağımın üzerine kaydı... [O an]

ASLAN68

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Selamlar ve sevgiler
ben de sonradan sakat kalanlardan biriyim. bir zamanlar şehirlewr arası otobüs muaviniydim bir kış ayı kayseriden konyaya gitmekteyiz ve otobüs şarampole kaydı tabi işimgereği zincir takmak için aşagı indim sol lastiğe zinciri taktım otobüsün sağ tarafı aşagıda idi yani şarampolde sag tarafıda takmak için otobüsün lastiğinin etrafını temizlerken üzerime yani ayagımın üzerine kaydı
işte bende o gün her saglam insan bir engelli adayı adı altında engelli oldum

çok geçmiş olsun Allah yar ve yardımcınız olsun

geçmiş olsun kardeşim haklısın insanın başına ne zaman ne gekleceğini kimse bilmiyor kimsenin garantisi yok

Çok geçmiş olsun sayın ASLAN68. Sizinde söylediğiniz gibi kimin başına, ne zaman ne geleceği hiç belli değil. Bir anlık bir kaza sonucu insanın hayatı değişiyor. Bunada şükür demekten başka elimizden birşey gelmiyor. Bundan sonraki hayatınızda size sağlıklı bir ömür diliyorum.

Düşünmeden,tedbir almadan
"Bana birşey olmaz ben yaparımın" ağır sonuçları.

Kim ne dese bos be dosttum, kadere inan ve hayatının geri kalanını yaşamaya bak..

Üst Alt