merhaba 10 yaşındaki kızımın doğuştan heriki kulagında ileri derecede işitme kaybı var
3yaşında cıhaz kullanmaya başladı
2yıl starkey kullandı
4yıldırda oticon sumo dm kullanıyor vede buna bağlı olarak oticonun FM sistemini
cihazlar biraz özelliklerini yitirmeye başladı FM sistemle de bağlantı sorunu yaşıyoruz sürekli
2-3 defa da tamir gördü (hem cihazlar hemde FM sistemi)
yeni bir cihaz almak istiyorum
otıcon chılı yı almak ıstedım ama sumo dm daha güçlü bir cihaz chılı isteklerinizi karşılamaz dediler(idis de)
forumlarda okudugum kadarıyla nadıa s iyi bir cihaz gibi görünüyor
acaba nadia s oticon sumo dan daha iyimidir
br>oticonun FM sistemiyle bağlantısı nasıl olur
yoksa tekrar otıcon sumo dm yimi alsam karar veremedim
4 yıldır cıhazın pilleri dahil herşeyi İDİS den aldım
ama oradaki personeli hiç begenmiyorum pazardaki kazpuz satıcılarından hiç farkları yok (ANKARA dakiler için söyledim diğer bölgeleri bilmiyorum)heriki cıhazıda deneyen varsa bilgilendirirmisiniz teşekkürler
3yaşında cıhaz kullanmaya başladı
2yıl starkey kullandı
4yıldırda oticon sumo dm kullanıyor vede buna bağlı olarak oticonun FM sistemini
cihazlar biraz özelliklerini yitirmeye başladı FM sistemle de bağlantı sorunu yaşıyoruz sürekli
2-3 defa da tamir gördü (hem cihazlar hemde FM sistemi)
yeni bir cihaz almak istiyorum
otıcon chılı yı almak ıstedım ama sumo dm daha güçlü bir cihaz chılı isteklerinizi karşılamaz dediler(idis de)
forumlarda okudugum kadarıyla nadıa s iyi bir cihaz gibi görünüyor
acaba nadia s oticon sumo dan daha iyimidir
br>oticonun FM sistemiyle bağlantısı nasıl olur
yoksa tekrar otıcon sumo dm yimi alsam karar veremedim
4 yıldır cıhazın pilleri dahil herşeyi İDİS den aldım
ama oradaki personeli hiç begenmiyorum pazardaki kazpuz satıcılarından hiç farkları yok (ANKARA dakiler için söyledim diğer bölgeleri bilmiyorum)heriki cıhazıda deneyen varsa bilgilendirirmisiniz teşekkürler