Geçen sene EKPSS'ye girdim ama o gün sınav salonunda sadece 2 kişi sınava girdik. İlk kez EKPSS'ye girdiğim için "EKPSS'nin prosedürü böyleymiş." deyip geçtim. Yakın zamanda EKPSS'ye giren başka bir engelli tanıdığıma bunu sorduğumda kendisinin normal kalabalık bir sınıfta sınava girdiğini söylemişti (Arkadaşta hafif seviye SP hariç hiçbir rahatsızlık yok.)
Bugün yine DGS'ye girdim ve bu sefer de sınıfta gözetmen hariç sadece ben vardım. Bunun sebebini bilen var mı aranızda? (Bende yaygın gelişimsel bozukluk var ve EKPSS ve DGS'de ek süre hariç bir talebim olmadı. Hatta DGS formunu doldururken AYRI SALONDA SINAVA GİRMEK İSTİYORUM. butonunu gördüm ve tek başına rahatsız olurum kaygısıyla özellikle seçmemiştim.)
Bugün yine DGS'ye girdim ve bu sefer de sınıfta gözetmen hariç sadece ben vardım. Bunun sebebini bilen var mı aranızda? (Bende yaygın gelişimsel bozukluk var ve EKPSS ve DGS'de ek süre hariç bir talebim olmadı. Hatta DGS formunu doldururken AYRI SALONDA SINAVA GİRMEK İSTİYORUM. butonunu gördüm ve tek başına rahatsız olurum kaygısıyla özellikle seçmemiştim.)