[FONT=arial]TERCİH BİLGİLERİ[/FONT]
[FONT=arial]
[SIZE=5]SONUÇ:
[/SIZE]
[/FONT]
Puan sonuçları açıklandığında ek puan yazmıyordu yerleştirme sonucunda eklenmiş. Zaten klavuzda engelli öğrencilerin yerleştirme işlemleri tercihleri göz önünde bulundurularak Özel bir yöntemle yapılacağı yazıyor.
Ben Ek puan verilmiyor diye biliyordum. Bu puana gelen(390) pdr bölümleri var. ailem adana ve çevresi dışındaki yerleri yazmamı istemiyor. Şimdi bana 1.yerleştirmede aöf halkla i. geldi 2. tercihi de yapabilirmiyim. EK puan 2.tercihte de geçerli olur mu? Adana dışındaki yerleri sizce yazmalımıyım engelli olduğumdan dolayı(fiziksel+sonda kulanıyorum) ailem zorlanırım diye korkuyor.
PDR tm3 ile alıyor benim ek puansız tm3 puanım:367
[FONT=arial]
1. Tercih | 102910101 | Bk. 75,173 | ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ (ADANA)/Eğitim Fakültesi/Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık |
2. Tercih | 102930053 | Bk. 2 | ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ (ADANA)/Eğitim Fakültesi/Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık (İÖ) |
3. Tercih | 107410066 | Bk. 75 | MERSİN ÜNİVERSİTESİ/Eğitim Fakültesi/Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık |
4. Tercih | 107710487 | Bk. 75 | MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ (HATAY)/Eğitim Fakültesi/Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık |
5. Tercih | 102010288 | - | BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ/Fen-Edebiyat Fakültesi/Psikoloji |
6. Tercih | 101050881 | Bk. 9,773 | ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR)/Açıköğretim Fakültesi/Halkla İlişkiler ve Tanıtım (Açıköğretim) |
[SIZE=5]SONUÇ:
[/SIZE]
[/FONT]
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR) | ||
AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ | ||
HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM (AÇIKÖĞRETİM) | ||
101050881 | 6 | Genel |
390,62407 (Engelli Ek Puanlı) | ||
01/09-12/09/2014 | ||
AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ BÜROLARININ BULUNDUĞU İLLERDE YAPILACAKTIR. | ||
Ben Ek puan verilmiyor diye biliyordum. Bu puana gelen(390) pdr bölümleri var. ailem adana ve çevresi dışındaki yerleri yazmamı istemiyor. Şimdi bana 1.yerleştirmede aöf halkla i. geldi 2. tercihi de yapabilirmiyim. EK puan 2.tercihte de geçerli olur mu? Adana dışındaki yerleri sizce yazmalımıyım engelli olduğumdan dolayı(fiziksel+sonda kulanıyorum) ailem zorlanırım diye korkuyor.
PDR tm3 ile alıyor benim ek puansız tm3 puanım:367