Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖSYM engelli adayların ankara veya bulunduğu şehirde cihaz/protezlerini çıkararak..?

Konular
6
Reaksiyonlar
0
ÖSYM ENGELLİ ADAYLARIN ANKARA VEYA BULUNDUĞU ŞEHİRDE CİHAZ/PROTEZLERİNİ ÇIKA GİRMESİ HK.
ösym 2015 ygs sınavına girecek engelli adayları ankarada sınava sokacakmış bunu bilmediğimden ne hikmetse bu sene engel bilgilerimi ösym'ye gönderdim
ösym engel bilgilerimi sisteme girdi önceden engel bilgisi olanların sınava nerede gireceğine dair ösym her bireye mesaj atmış nerde girmek istiyorsanız dilekçe ile ösymye faxlayın şeklinde.
şimdi burda ösym biz engellileri ankara'ya gelmeye zorlamıyoruz bulunduğu ilde de cihaz/protezlerini çıkarıp sınava girebilirler şeklinde bir açıklama yaptı
bana bu adaylara atılan mesaj iletilmedi bende faxlamadım ankarada mı gireceğim şimdi sınava ? bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?
teşekkürler.

oğlum omirilik felçli biz engel durumumuzu bildiren raporu ösym ye gönderdik. sınava bulunduğumuz il izmirde girecek diye biliyoruz.
senin içinde aynısıdır

Üst Alt