@
sagtolga57
* ***** Bende kendiliğinden geçer diye çok bekledim ama çift taraflı hele biri de ikinci evre olunca, geçeceğine ilerledi. Yani boşa beklemeyin geçmiyormuş
@
herrscher15'' Ostokini yaklaşık 2011 yılında 11 ay süreyle kullandım İlk haftalarda yerinden kımıldatamayacak tarzda ağrı yapmıştı daha sonra aynı şekilde ağrılarım azaldı hayatım normale döndü ancak o zaman 9 ay yeterli demişlerdi ben 11 ay kullanmama rağmen iyileşme etkisi göstermedi.Ancak kullanmadan önce çekilen mr ve sonra çekilen mr arasında iyi yönde fark olmasına rağmen ilerleyen dönemde pozitif olmadı maalesef.Ama ilacın son dönemlerinde ağrılarım neredeyse yok derecede azalmıştı ''
siz faydasını görmüşsünüz bence. hem ağrılarınız azalmış hemde MR sonuçları iyi çıkmış. bende yaklaşık 1 yıl kullandım. ağrı artışımda oldu bir dönem.ayağımım üzerine basamadım. o ara hergün kullanmamı tavsiye ettiler. dedikleri gibi de oldu zaten . keşke biraz daha devam etseymişsiniz.
@
sagtolga57 ''Geçmiş olsun. Ali bey uzun zamandır ostokin Türkiye'de satılmıyor zatem amaç kar etmek değilmi neden pahalıya alıp az kar yapıp satsınlar ki çakma çıkarıp çok az bir doz kullanıp(etkin maddesi ginseng ve çin geven otu gerçekten pahalı )
onlarında anlamanız lazım kar etmek varken. Şuan satan firmada italatçısı değilmiş.Üstelik kendi sitesindede yazıyor OstokinPlus 2012'de formüle edilmiştir. 2017'de ar-ge çalışmaları tamamlanmıştır. Arge çalışmalarında hangi hayvan denekler kullanılmış? yoksa insanlar üzerinden mi denenmiş birilerinin hayatı ve sağlığıyla oynanmış. devlete bu ar-ge çalışması için ne gibi belge ve sonuç sunulmuş?
***** şuan şükrediyorum ki sizinle aynı dönemde avn hastası olmamışım. iyi ki ostokin'e inanıp kullanmışım. yoksa kesin protez ameliyatı olmuştum
o kadar araştırmadan, sormadan yazmışsınız ki ... inanamıyorum. ostokin'i yıllarca ithal etmişler, hem ostokin hem ostokinplus diye. yetmemiş kapsulünü amerikandan ithal etmişler.. bakmışlar insanların alım gücü düşük, burada üretmeye karar vermişler. bu yüzden mi suçluyorsunuz onları ? insanlar daha kolay alabilsinler birkaç senedir burada üretiyorlar ne sakıncası var anlamadım. 100 küsür dolar veririm diyor olabilirsiniz ama ben veremem.
İstanbul'da bulunan ot değilde bu gibi kok extrat satan yerlerde (3-4 tane var) sorsanız hiç birisi bu içeriklerin ağrı artışıyla bir alakası yok diyeceklerdir.(ilaç firmasında pazarlamacı olarak çalışan 2 arkadaşım bu olaya piskolojik terkin demişti) Almış olduğunuz diğer partiler gıda tasfiyeleri ise çakma denemeleri ola bilir. Ginseng pharmaton reklamın dada özelikle söylendiği gibi dikkat yoğunluğunu artırır. Ostokin de 15.0 g ginseng var diyorlar en büyük afrodizyak dan biri ginseng (dünyada epimedyum sonra 2 sırada yer alır doğal olanı)olarak kullanılan bu ilaç bu dozda alınırsa normal bir erkek için 2 -3 gün yüz üstü yatamaz.(Tehlikeli ola bilir kalp ve tansiyon hastaları için) 2-3 g çok bile. Bütün dünyada bu işler için kullanılan bu kök
nedense Ostokin ve türevi yazan kutuya girince nedeni anlaşılmaz bir şekilde ağrı yapıyor. Bana şunu hatırlatıyor bir zamanlar bir doktor vardı kansere bitkisel çare bulduğunu idea ediyordu birgün haberlerde denk geldi amerikada kanser tedevisi görmüş kurtarılamamış ve ölmüş cenazesi türkiyeye getirilmiş hatırlayan vardır bu doktoru aranızda
******** bir sürü şey yazmışsınız ama eksik/hatalı çoğu... ginseng ağrı artışı yapmaz ama ostokinin içine girince neden yapıyor demişsiniz ya, belkide Ostokin'in içerisinde sadece Ginseng olmadığından olabilir mi acaba ? ostokinin içerisinde sadece ama sadece ginseng olsa, söylediğiniz anlamlı olabilirdi.. O dediğiniz ağrı artışını yaşayan biri olarak söylüyorum, ağrıdan duramıyorsunuz ..ağrı artışı oluyor...
Çakma ostokinin ginseng düzeyinden daha fazla ve kaliteli olan solgar ginseng (kafes dövüşü yaptığım için dikkat yorgunluğu sağlar) 5-6 yıl kullandım ve kullanmaya devam ediyom ve aynı zamanda solgar astragalus (çin geve otu) sporda terli çıkınca veya duş aldıktan sonra üşütmeyeyim diye kullanıyordum ve kullanmaya devam ediyorum kalitesi doktorlar tarafından bile onayladığını bildiğim bu marka kullanmama rağmen neden bende hiç ağrı yapmıyor? neden ben bu hastalığa yakalandım? Ev burada yazmadığım diğer gıda takviyelerine rağmen Nedeni Bir işe yaramıyor bir işe yarasa pfizer bayer gibi global ilaç firmaları bu ilacın bütün dünyaya satar(ilaç firmasında çalışan arkadaşlarımın ve beni hastalığımı takip eden prof un bana dediği gibi)
****** yazdıklarınız mantık hataları ile dolu, yıllarca Ostokin içtim ama yine avn oldum deseydiniz, oluru vardı. Ama siz solgarın Ginseng ve Astragalusunu yıllarca kullanmışsınız. Demek ki onları kullananlar yinede avn olabilirler, sizin tecrübenizden çıkacak en doğru sonuç bu bence... Diğer tarafdan Ostokin'in içeriği sadece bu ikisinden ibaret değil. siz kahvaltıda haşlama yumurta ile domates yiyip, menemen tadı almak istiyorsunuz. Bahaneniz de ama canım o da yumurta o da domates
1) Ostokin, OstokinPlus ve OstokinCaps hiç bir hastayı iyileştiremez zaten bununda kendi sitelerinde yazmışlar.
**** vallahi siz çok övüyorsunuz diye solgarın sitesine baktım. onlarda aynen öyle yazmışlar.. Galiba YASALARA uygun davranıyorlar
2) Avasküler nekroz nedir. Önce bu video izleyin
https://www.youtube.com/watch?v=WVOfbEvoW7A izlediğiniz görüntüde çürümüş taraf kan içermemekte ne kullanırsanız kullanın o bölgeye kan gitmediği için bir faydası olmaz.
***** amaç zaten kan gitmeyen kemiklere kanı gönderebilmek. ne kullanırsanız kullanın değilde ne kullanmalıyım ki kılcal damar yapımı düzelsin demek gerekli.. bu kadar ümitsiz olmayın bence
3) Avasküler nekroz bilinenin aksine bir kemik hastalığı değildir bir damar hastalığıdır damarların incelmesi tıkanması veya bir sebepten dolayı kan taşımaması sonucunda beslenemeyen kemiğin ölmesidir. Bir nebi Kemik kangrenidir yani bahsi geçen gıda takviyesi kangrende çare olmalı!! pazarlamacısı hanıma sorsanız ölünün üzerine dökseniz diriltir diyecektir) Kan gitmiyor ki çakma gıda takviyesi nasıl gitsin iyileştirsin oda oraya kan yoluyla gitmesi gerekiyor.
***** Bir Nevi Kangren ? bugün gidip birkaç çocuk sevindiricem yemin ederim. siz insanın moralini fena bozuyorsunuz gerçekten. ama ne alakası var kangrenle. Pazarlamacı hanım derken hani şu önce kendisi iyi olup, sonra avnnin ameliyatsız da iyi olabileceğini öğreten kadından mı bahsediyorsunuz ? biz ailecek duacıyız kendisine... yazdıklarını (blog) paylaşımlarını (instagram) tekrar tekrar okuyup izlemiş biri olarak, size de aynısını tavsiye ederim. o çakma dediğiniz şeyle bugün ben yürüyorum.
4) bu gıda takviyesini satarken kullanılan iyileştirme terimi önce ağrılarınız artar sonra azalır gibi saçma bir ifade kullanıyorlar. Ya sattığı ürünün içeriğini bilmiyorlar yada açıklamak istemiyorlar. Ben bu ginseng ve çin geven otunu ve özeliklerini çok iyi bilirim. Gerçek iyileştirme mantığını yazsalar Yapıştıracağım soruyu koskoca ölü bölgeyi iyileştiriyor da neden diş çürüklerini iyileştiremiyor diğer sorularımda saklıyor
******* kulaktan kulağa oyununu bilirsiniz değil mi ? şu yazdıklarınız tamda ona benzemiş. sağdan soldan bişeyler duyup birazda üzerine siz katıp yazmışsınız gibi geldi bana. Bana hiç öyle bişey demediler mesela. ama iyileşme süreci kişiden kişiye değişiklik gösterir, her bünye birbirinden farklıdır. ben ne zaman iyi olurum, daha ne kadar kullanmam lazım diye sorduğumda, kesin bir süre vermenin mümkün olmadığı ancak ortalama sürelerden bahsedebileceklerini söylediler. Siz acaba başka bir firmadan mı bahsediyorsunuz ? Ama aklınızda deli sorular var gerçekten, avn'yi iyi ediyorsa diş çürüklerimi de geçirsin diyorsunuz.... ben de dolgun saçlar için kullandığım şampuanın kaşlarıma da iyi gelmesini bekliyorum ama olmuyormuş maalesef öyle
Siz önce AVN'yi halledin, dişlerinizi de günde 2 kez fırçalarsınız olur biter.
5) Otoimmün hastalığı hastalıkları (sedef, şeker bazı böbrek rahatsızlıkları) ve yine nakil hastaları çin geven otu kullanılması çok tehlikelidir. Çin geven otu bağışıklık sistemini düzenlemez artırır!! buda aldığınız bağışıklık sistemin düşüren ilaçları etkisini azaltır. Var olan Otoimmün hastalığınızı tetikler veya nakilin olan organı reddini giden yolu açar doz düşük olsada.
***** off offf offf, kaş yapayım derken göz çıkarıyorsunuz. Astragalusun bilinen en önemli özelliği BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİ düzenlemesidir. Siz neye dayanarak tam tersini söylüyorsunuz? Fitoterapi uzmanı değilsiniz o çok belli yazdıklarınızdan . AMa şuan öyle davranıyorsunuz. İnsanların sağlıklarına ciddi zarar verebilir bu söylemler.
6) Çakma ostokin OstokinPlus ve OstokinCaps içinde bulunan Kollajen hiç bir işe yaramaz 40mg gidin bir kase ayak paça çorbası için bu çakma gıda takviyesinden 1 yılda aldığınız kollojenden daha fazlasını alırsınız.
***** Peki size bir soru ? Doğası değiştirilmemiş Tip II kolajen kullanmak istiyorum, siz 40 mg. az demişsiniz. Kaç mg almalıyım ? Bildiğim kadarı ile BAKANLIK üst sınırı günlü 40Mg. Yani siz bakanlıktan bile daha iyi biliyorum diyorsunuz öyle mi ? İKinci sorun ise şu ... Doğası değiştirilmemiş Tip II kolajen yalnızca ve yalnızca TAVUK GÖĞÜS kemiğinden elde ediliyor, Paça çorbası ise küçükbaş hayvan kemiklerinden yapılıyor. Aynı etkiyi alabilecek miyim ? Yani diyorsunuz ki Elma yerine Portakal yiyin aynı şey ??? Son bir soru daha sormak isterim müsadenizle, paça çorbası iyi diye şöyle her gün kase kase içsek acaba Trigliserid değerlerimiz yükselmez mi ? Allah korusun kemiği iyi edelim derken hık diye kalpten gitmeyelim....
7)Bilinenin aksine vücudunuzda yeterince kalsiyum vs⦠var bizim derdimiz oraya bu gıdalar ve besinler kan yoluyla ulaşmıyor!!!
***** Size cevap vermekten yoruldum, es geçiyorum ....
8)Yeşil çay ve diğer çöpler neden ostokin içinde yokken çakmalarında var ikitellide fason olarak ürettikleri yer genelde sporcular için gıda takviyesi ürettikleri için spor için üretilen ğıda takviyelerinin olmasa olmazı yeşil çay ellerinde fazla var sanırım.) He bu arada bu imalatın yapıldığı yer internet sitesinde yazan sizin cebinizde paranız olsun biz ürünü üretiriz hatta formül konusunda size yardımcı oluruz şişesini bulur dolum yaparız üstelik demo (yani az miktar dada ) yaparız diyorlar özetleâ¦
***** Yeşil çay ve diğer çöpler ( çöp derken, L-arjinini mi yoksa Hyaluronik Asidi mi kastediyorsunuz ? ) Bedenimiz için çok kıymetli oldukları bilinen amino asitler, size göre çöp öyle mi ? Vallahi bravo. insan yazarken hiç mi araştırmaz, hiç mi bakmaz.
9) Bu arada unutmuşken yazayım ginseng, aspir çiçeği ekstresi ve yeşil çay kaliteli ise erkekler için iyi bir afrodizyak aslında her nedense kullananlar bu konuya değinmemişler Özelikle ginseng kaliteli ise Bu arada kaliteli ginseng 7 yılda bir hasat yapılır. O işe bile yaramayan ÇÖP
Avasküler nekroz nasıl iyileştirsin ginseng kullanım amacının %65 den fazlas afrodizyak amaç için kullanılır.
***** Ginseng 4000 yıldır iyi bilinen içerisinde pek çok bileşen barındıran bir bitki.. Faydaları saymakla bitmez, bağışıklık sistemi, kan şekeri, kan yağları, kas iskelet sistemi, hafıza üzerinde.......... o kadar çok ki.
Ama bir konuda haklısınız.
Sadece Ginseng kullanarak AVN iyi olmaz.. Yani sabahları haşlama yumurta yiyince, menemen yemiş gibi olmazsınız
10) Avasküler nekroz bazı vakalarda kendindendi iyileşiyormuş. 15 doktor gezdikten sonra (6 si ) prof konumunda ve istanbulda makamında en yüksek noktadaki bir prof demişti ve yine kafana hiç birşeyi takma hastalığını unut. ben onu unuttuğumda o genelde hatırlatıyor
**** nekroz değildir o, nekroz olsa duramazsın