Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ortotek Türk malı aktif vakum karbon ayak hakkında görüşlerim

Konular
20
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar bayaa bir aradan sonra tekrar sizlerleyim bi duyurum olcak şuan ssk tarafından hiçbir katkı payı vermeden yaptıra bileceyiniz yerlimalı ortotek aktif vakum k 3 k4 bilek kısmı hidrolik olmayan vakum sistemli ort p4 karbon ayakla ilgili görüşlerimi test ettikten sonra sizlerle paylaşmak.
sizleri bilgilendirmek sizler için en iyisi olan garanti kapsamında bir deha eseri diyebileceyim ortetekin bilek kısmı hidrolik olan parçayı kendi pırotezime taktırdım

yaklaşık birhaftadır deniyorum aksıma yok denecek kadar az hidrolik bileyi yeni yaptıracagım pırotezde uygulayınca aksımam azda olsa olmıyacak ortp4 bilekte sadece hidrolik sistem yok. ortvh bilekte ise hidrolik var aralarında sadece bu fark var
hidrolik bilek sadece gazilere ssk ücretsiz taktıra biliyor hidrolik bilek taktırmak bana şuan 7 bintl farkla takılıcak ancak hidrolik olmayan ortp4 modeli de deniyicem zaten ssk tarafından alıcagım için görüşlerimi kullandıgımda yazarım buradan

hidrolik bileyi test ettim ama hidrolik olmayanı test edince fark yoksa almanıza gerek yok 7 bintl vererek derim

buradan yerli malımıza sahip çıkalım arkadaşlar başka markaları atın çöpe 16 yaşından buyana pırotez kullanıyorum 44 yaşındayım bilgime güvenin arkadaşlar firmaların çogu ortoteki önermiyolar nedenmi kaarları az oldugundan yerli malımızı çogu firma kötüleyip başka markalar öneriyolar
bu arada hidrolik bilek diyer firmalarda 10bin tl den az fiyat vermiyorlar
istek olursa benimle görüşmek için mesaj yazarsınız yardımcı olurum arkadaşlar şimdilik görüşmek üzere

Merhaba bende 30 senedir protez kullanıyorum her zaman ottobock kullandım

Son yaptırdığım 2016 da protez yerli ürün kösemed firmasıydı ve ürünleri daha haftasında bozuluyordu , ve yaptırdığım firma tedarik etmekte zorlanıyordu

Aylar geçtikten sonra kösemed firması kapanmış ve protezimle mağdur kaldım bütün aksamları bozuk ve yaptırdığım yer karşılamıyor firmayla davalık oldu o yüzden hiç bi zaman yerli ürün kullanmayın bu işin ustası her zaman ottobock dur

Ve benim yazımı okursanız yukarıda yazdım iyi akşamlar

dediğin sistemin aynısını 1.5 yıl önce yaptırdım ortotek p4 aktif vakum sıkıntı büyük meselal yürüken vakum aktif bir yere oturdunda vakum pasifleşiyor içerde biriken sıçak hava vakum kendini birakır birakmaz boşluğa düşüyor ve derini yakmaya başlıyor tekrar yürümeye başlıyınca protez adeta ayağında langur lungur oynuyor bu şeferde acı çekmeye başlıyorsun verdikleri slikonlar desen o bambaşka bir olay 2 ay dayanma süresi birdaki yaptıracam protez kesinlik ortotek olmiyacak daha yaşadığım bi ton sorun var bukadar yeterli sanırım

merhaba besiktaslı kardeşim 30 yıldır pırotez kullanıyorum dediniz bende 30 senedir kullanıcıyım ottobok kullanıcısı yım şuan sıkıntılarım

ottobokta oldu halende devam etmekte birinci sıkıntım sokketimi yapamadılar yürürken bacak içe kaçıyor ikinci şikayetim karbon ayakları çatladı vede silikon laynır dizaltı kullandım delinme oluştu rahatsız ediyor halen birkere ayak reklamasyonla deyişti fark ödedim bir üst modelini aldım silikonumuda reklamasyondan birkere deyiştim sonrasında deyişim yapmadılar silikonda yırtılmalar vaar oldugu halde oşekil ilgilenmediler bende araştırma yaptım KARŞIMA ORTADEK YERLİ MALI PIROTEZ AYAK OLDUGUNU FARK ETTİM HIZLI BİŞEKİLDE

İLETİŞİME GEÇTİM TEST ETMEK İÇİN HİDROLİK BİLEK ALDIM KULLANDIM HİDROLİK OLMAYAN MODELİDE TEST ETTİM DÜN İTİBARİYLE

HİDROLİK OLMAYAN DİZALTI VAKUM SİSTEMLİ K3 K4 MODEL BİLEK KISMI P4 OLAN VAKUM SİSTEMLİ SİLİKONLAYNIR TAKTIRMA KARARI ALDIM SAOLSUN TAYLANT BEY ÇOK İLGİLENDİ ÜRÜNDE HERHANGİBİR SORUN OLMASI HALİNDE DEYİŞİM YAPILACAGINI MADURİYET YAŞANMIYACAGINI GARANTİ KAPSAMINDA ÜRÜN OLDUGUNU BANA SÖYLEDİ üstelik ssk kamsamında takılıyor olması çok güzel HİÇBİR FARK ÜCRETİDE ÖDEMİYORUM BURADAN TEKRAR YERLİ MALIMIZA SAHİP ÇIKALIM DİYORUM

ist01 KARDEŞİM MERHABA ORTADEK BABAMIN MALIDEYİL Ancak şunu bilmeni isterim hangi vakum sistemini yaparsan yap bilekten vakum etsin yada dizaltından vakum etsin fark etmez yürümediyinde sıkışma azalır vakum lama kendini salar yürümeye başladıgında
vakum sistemi devreye girer gelelim silikon sistemi 6 ay garanti kapsamında nerede yaptırırsan yaptır garanti kapsamı 6 ay iyade ede biliyosun iyade almamaları sözkonusu bile olamaz
ben ssk kapsamında k3 k4 model bilek kısmı p4 aktif vakumu yaptırıcam denedim memnun kaldım zaten sıkıntım olursa yetkili taylant bey güvencesi altında deyişimim olur buyüzden yerli malı diyorum

ben ortotek kullanamadım sgk bildirsem ottobock geçebilirmiyim firmal ilgisiz alakasız

ist01 firmanın yetkilisinin numarasını vereyim arayın bakalım ilgisismi ilgilimi görelim yetkili taylan kurşun 05559816467

Beyler yabancı markalar iyidir ancak turkiyede ciddi uygulama sorunları var, biyomekanigi bilmeyen adamlar proteze etkiyen iki zit kuvveti hesaplanamayan adamlar, protezin statik ve dinamik halini ayarlayamayan adamlar bizi öldürme noktasına getiriyor, ben protez ortez uzmanı değilim ama buraya yaşadıklarımı yazsam film olur. Sadece sunu sormak istiyorum ortotek ten yaptirmis arkadaşlara soruyorum ortotek ten yaptırdım derken ankara daki sanırım ana merkezinde mi yaptırdınız yoksa ortotek malzemesi mi kullandınız. Ayrıca ankara ya da istanbulda önerebileceğiniz yer var mi

[FONT=sans-serif]powerthink öncelikle selam ben istanbulda [/FONT][FONT=sans-serif]DİZALTI VAKUM SİSTEMLİ K3 K4 MODEL BİLEK KISMI P4 OLAN VAKUM SİSTEMLİ PIROTEZ AYAK İSTANBULDA ALSAN ORTOPEDİDE YAPTIRIYORUM MARKA ORTOTEK CİDDİ ANLAMDA BAAYA İNCELEDİM SONUÇTA KENDİM KULLANACAGIM İYİ BİR YÜRÜME YAKALAYACAGIMA İNANARAK BU SÜRECE GİRDİM İST ANKARA FAKR ETMEZ YETERKİ HANGİ FİRMAYA YAPTIRIYOSANIZ FİRMA ORTOTEK LE İLETİŞİME GİRSİN
[/FONT]
Alsan Protez ve Orz Kliniği

Protez kullanan; protez yaptıracak olan ve protezinde sorun olan arkadaşlar ellerini biraz çabuk tutsa iyi olur. Firmalar birer birer kapanıyor bilginiz olsun. Yabancı tedarikçilerin parça ve malzeme fiyatları son iki ayda iki katını aşmış durumda. Sağlık bakanlığı, uygulama tebliğindeki fiyatları değiştirmedi. Bu fiyatlarla protez yapılamaz. Firmalar haklı. Eğer farkı kendi cebinizden karşılayacaksınız o ayrı ancak o maddi imkanlara haiz çok az sayıda insan var bu ülkede.

SONUÇ : DEVEYE DİKEN YAKIŞIR AMA DİKEN DE BİRAZ ACITACAK..!!

TAGI ÇEÇE iletişime geçebilirmiyiz beşyüzkırk iki ikiyiz iki sıfır üç sıfır dört

Herkese merhabalar ben 7 ay önce hastalıktan dolayı sol bacağım ampute yapıldı.Protez taktırmak istiyorum ama fiyatlar gerçekten çok yüksek.Hele yabancı markalar ottobok vs.parçaları hem pahalı hemde malülen emekli olduğum için SGK ödemesi çok az.Bu haksızlık neden yapılıyor.Bana çıkarılan fiyatlar kalça Dezartükülasyonu protezi olduğu için kalça diz ve ayaktan oluştuğu için fiyatlar pönomatik diz eklemli ottobok 33 bin yerli Ortotek 25 bin fıyatlar veriyorlar.İşin ilginç yanı SGK ödemesi 3500 TL.Emekli olduğum için %10 kesinti yapılarak 3150tl ödemesi var.Galiba benim gibi engellileri insan yerine koymuyorlar.Fıyatlar çok yüksek yürümek istiyorum ama fiyatlar engel bana.Ortotek firmasında alınan kalça Dezartükülasyonu olan kişiler varmı aramızda.Varsa nasıl sıkıntı varmı yürümede bilgilendirirseniz memnun olurum.

Başlığı açan şahıs firma yetkilisidir bilginize.
EpWwjb
EpW6FG

Üst Alt