Bundan 7-8 ay önce aldığım koltuk değneğim kırıldı ve aldığım ortopedi dükkanına gittim ve garantisi olup olmadığını sordum. Benimle yüzüme bile bakmadan konuşmaya başladı ve garanti olmadığını söyledi. Biraz daha konuşunca kullanımdan kullanıma fark edeceğni söyledi ve bende önceki kullandığım koltuk değneklerini göstererek hatta başıma küçük bir kaza gelmişti araba geri geri giderken beni görmedi ve hafif bir çarpma neticesinde koltuk değneğim eğilmişti yaklaşık 5 yıl önceydi. Bende düzelttim ve halen kullanmaya devam ediyorum.
Aslında her iki markada Kifidis ama kalite olrak birbirinden çok farklı, artık
Kifidisde güvenilir bir marka olarak bakmıyorum.
Soru: Ortopedik ürünler ve garanti var mıdır?
Bu konuda bilgisi olan yada uğraş vermiş arkadaşlar varsa yazarlarsa sevinirim.
Düşünsenize koltuk değneğiniz yada yürümeye yardımcı aracınız işe giderken-gelirken, konserde, siporda, yolculukta, özel günlerinizde ya da en mutlu günüzde kırılsa, sizi yarı yolda bıraksa, kendinizi ne kadar kötü hissedersiniz.
Tüm ortopedi dükkanları yerli ürünleri hiç önermiyorlar, satarken güvenmediklerini direk olarak söylüyorlar. Peki ya bunları alanların başlarına ne geleceğini, zaten kıt kaynakları olanlar bizlerin maddi olarak sömürüldüğünü hiç düşünmüyorlar mı?
Beni hayata bağlıyan, toplum içine çıkarıp, işe gidip gelmemi sağlayan koltuk değneğimin, elektronik cihazlar kadar değiri yok...
Aslında her iki markada Kifidis ama kalite olrak birbirinden çok farklı, artık
Kifidisde güvenilir bir marka olarak bakmıyorum.
Soru: Ortopedik ürünler ve garanti var mıdır?
Bu konuda bilgisi olan yada uğraş vermiş arkadaşlar varsa yazarlarsa sevinirim.
Düşünsenize koltuk değneğiniz yada yürümeye yardımcı aracınız işe giderken-gelirken, konserde, siporda, yolculukta, özel günlerinizde ya da en mutlu günüzde kırılsa, sizi yarı yolda bıraksa, kendinizi ne kadar kötü hissedersiniz.
Tüm ortopedi dükkanları yerli ürünleri hiç önermiyorlar, satarken güvenmediklerini direk olarak söylüyorlar. Peki ya bunları alanların başlarına ne geleceğini, zaten kıt kaynakları olanlar bizlerin maddi olarak sömürüldüğünü hiç düşünmüyorlar mı?
Beni hayata bağlıyan, toplum içine çıkarıp, işe gidip gelmemi sağlayan koltuk değneğimin, elektronik cihazlar kadar değiri yok...