Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ortopedik engeli olan biri tıp okuyup doktor olabilir mi?

haspelkader

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar tıp okumayı düşündüğümden değil ama son zamanlarda gerçekten merak ettim bu konuyu.(arkadaşlarınızdan azımsanamayacak olan çoğunluk tıp okumayı düşününce merak etmemek olanaksız oluyor malumunuz.)
yani ortapedik engelli olan biri(bir kolu yada bacağı olmayan vb..) tıp okuyup doktor olabilir mi?...
konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar düşüncelerini paylaşırlarsa sevinirim.
teşekkürler.

ayakk ortopedik oluncaa sorun bence olmayabilirr.. ama el olunca sorun yartaır :(diyorumm bende tıp okumak istiyororumm bu konuyu açman iii olduu bende iştime engelliyimm acaba benim içinde sorun yaratırmııı?

Sakatlığı mesleğini yapmaya engel değilse, kesinlikle doktor olur tabii ki. Spastik doktor da var bildiğim, bir kolu olmayan da, bacaklarından sakat olan da, omurilik felci olan da...

İki ayağıda ampute olan,çocuk felci olan doktor arkadaşlarım da var..

oturanboğa o doktorların hangi alanda doktorluk yaptığını da biliyor musun acaba?

Sağlık ocağında görmüştüm, çocuk felci koltuk değnekleri ile yürüyen bir doktor . Alanı sanırım aile hekimi .
Ayrıca daha önce gittiğim bir cildiye uzmanı var , çocuk felci.

Ben doktor olmayı çok istemiştim olamadım ama şimdi doktorlara iyi bi hastayım..:)

evet eğer mesleğinizi yapmaznıza engel değilse neden olunmasın..

Üst Alt