Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ortez ve protez ihtiyaçlarınızda kampanyalar: Doğan Protez Ortez

protezortez

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
13.05.2009 a kadar www.protezortez.com sitesinden yapılan alışverişlerinizde paranızın %20 si hesabınıza geri yatıralacaktır...

header_left.gif

Üstadım bu reklamdan anlamadığım bir husus var:
1.Madem parayı hesaba geri yatıracaksınız o zaman herhangi bir sosyal güvencesi olmayan sakat arkadaşlardan baştan %20 eksik alın, neden baştan %20 eksik almıyorsunuz?
2.Sosyal güvencesi bulunan sakat arkadaşlardan ise faturayı devlete veya herhangi bir sosyal güvenlik kuruluşuna tam kesip ve oradan fatura tutarının tamamını tahsil ettikten sonra mı faturanın %20’sini bilahare hastaya iade edeceksiniz? Eeee bu durumda da devletten aldığınız parayı hastaya vermiş oluyorsunuz. O zaman devletten az alın, neden devletten fazla alıyorsunuz?

Kusura bakmayın sizin bu “%20 tutarın hesaba iade” işini ben anlamadım da kafamda sorular belirdi.

Aydınlatırsanız sevinirim.

Üst Alt