Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ortaokul ve liseyi dışardan kaç yılda bitirebilirim?

engelliler

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar yas 35 %40 raporum var ilkokul mezunuyum devlet dairesinde is bulabiliyormuyum
2. Usteki sekilde olmuyorsa acik ogretime yazilsam orta ve lise disarda ne kadar zamanda mezun olurum

allah yardımcınız olsun evet ılk okul mezunu memur olabılıyor engellı olarak ama kura ıle sınava gıremıyor sadece kura atamasına katılcaksınız ısmınız cıkarsa memur olursunuz takıp edın acık lıseyede kayıt olun dersler ıcın sınava gıreceksınız eyer derslerınızı her sınavda basaarılı olarak verırsenız cabuk mezun olursunuz sadece lise mezunu ve ustu sınava gırebılıyor orta okul ılk ogretım ılk okul kura ıle

ayrıca iş kura kaydınızı yaptırın engellı olarak ve takıp edın ıs oldugunda basvurun her daım takıp edın

Kaç yılda mezun olurum derken hiç mezun olamayacakmış gibi görmeyin kendinizi, ..::MEB:HAYAT BOYU ÖĞRENME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ AÇIK İLKÖĞRETİM OKULU :.. sitesinden açık öğretim ortaokulunun kayıt tarihlerini takip ederek kaydınızı yaptırın ve okulu bitirmeye gayret edin ayrıca 2016' da yapılacak olan EKPSS/KURA işlemi için kaydolursunuz kura ile atanma şansınız az da olsa var ümitsiz olmayın 45 yaşında memur olan arkadaşlar bile var hiç bir şey için geç değil.

Üst Alt