Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ortaöğretim - Lisans memurun maaş farkı nedir?

Konular
25
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar sorum bu. 2014'de ki sınava lise mezunu olarak gireceğim. Atanırsam 2 sene daha üniversite öğrenimim kalmış olacak mecbur okurken çalışacağım bir şekilde. Araştırmalarıma göre lise mezunu memeur ile üniversite mezunu memurun maaş farkı pek yokmuş. Bunun için atandıktan sonra 2 sene üniversite okumaya değer mi? Yorumlarınız, tecrübeleriniz benim için önemli.

100 lie 300 arasında değişir. kademe ve derecene göre değişir. ancak minimum 100 lira değişir.

Cevabınız için teşekkür eder,m. Lakin en fazla 20-30 tl fark eden diyenler de var :)

ben maaş mutemediyim 100 lira suana kadar maaş farkı yapmadım.ünvan değişikliği sınavına girmeden olmaz.işçi olursanız kurumuna göre yevmiyeniz değişir sadece o zaman maaşınız hatrı sayılır yükselme olur memurlukta söz konusu değil

Yani üniversite okumamın maaşıma pek bi hatta hiç getirisi olmayacak diyebiliriz öyle mi?

daha öncede belirtim ünvan değişikliği sınavına girerek unvanınızı misal bilgisayar işletmeni kadrosundan bilğisayar mühendisi kadrosu yapmadan hiç bir işinize yaramaz tabi 5-20 tl haricinde tabi memursanız.işçi iseniz durum farklıdır 4 yıllık fakülte mezunu yüksekokul mezunu ve lise mezunu arasında yevmiyeler farklıdır.Misal lise mezunu 54 tl günlük yevmiye alırken yüksekokul mezunu 67 4 yıllık fakülte mezunu 78 tl yevmiye alır bunu 30 güne vurdugunuz zaman çok büyük meblağlar değiştirir üniversite mezunu ile lise mezununun maaşlarında

umuthan;

peki vhki kadrosunda önlisans ile lisans arasında nekadar fark olur?

cennetgülsevdi ......SİZ OKULUNUZA DEVAM EDIN TABIKI ARTISI OLACAK BURADA YAZILAN HER YORUM HER CEVAP DOĞRU ANLAMINA GELMİYOR KİŞİLERİN KENDİ GÖRÜŞ VE BİLGİSİDİR. UNUTMAYALIM..İŞİ EHLİNE SORMAK LAZIM... YAKLAŞIK 50 TL ARTISI OLACAK BUGÜNÜN PARA DEĞERİ..

Vhki kadrosunda lise ile "önlisans-lisans" mezunu arasında hissedilir fark olacaktır.
Ancak Vhki kadrosunda önlisans ile lisans arasında hissedilir fark yoktur.
Lise mezunu okuyup önlisans mezunu olursa maaşta en az 80 ile 100 lira arasında artış olur. O da derece ve kademesine göre değişir.

Üst Alt