Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ortaklığın giderilmesi davası süreci nasıl ilerler?

Konular
50
Reaksiyonlar
232
Babamdan 1 pay 2 katlı kargır ev hisse kaldı. 7 kişi 2 kat. Bizim yer 2.kat.herkez de 1 pay var. Ben hakkımı nasıl satarım?Bu işlerden anlayan var mı?

izaleyi şuu davası icra müdürü ya da yazı işleri müdürü satışını yaar benim müdürüm yapıyordu icra müdürü sıkıntılı olur genelde tebligatlar yapılır satış ilanı verilir ve sonunda satış olur yarı fiyatından satışa çıkar diye biliyorum Kıymet takdiri yapılıyor bilirkişi yapıyor Kıymet takdirini

bağımsız hissenizi satabilirsiniz,davaya gerek yok ,sadece bazı prosedürleri var bu tarz aile ortak hisselerde alma hakkın diğer hisse sahiplerinindir ,mutlaka tapuda satış bedelini alan kişi yüksek göstererek vergisini ödemelidir.Aksi halde diğer hissedarlar almak isteyebilir.Tapu Müdürlüğü yakınlarında muameleciler baya hakimler bu konulara onlar ücret karşılığı çözüyorlar.

@Şamil676767,

Üst Alt