Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ormihl Danet marka afo arıyorum..?

aylina

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar sadece bu Ormihl Danet afoyu kullanabiliyorum. çünki diğerlerinde 3 cm kadar uzun, daha iyi destek veriyor. volk on kullanan var mı? nasıl bir şey?
karbon afo denedim ama çok sağlıklı gelmedi

Arkadaşlar aradağım afoyu buldum ilgilenenlerin dikkatine

Nerede buldunuz? Resmi var mı? Kaça aldınız? Diğer afolara kıyasla ne farkı var bu ürünün?

Yakalamışken sorayım :)

15 gün boyunca beni oyaladılar afodan bulamamışlar.E-mail adresinden Fransaya mesaj atmaya çalışıyorum,bu afonun farkı diğerlerine göre daha güzel destek vermesi ve bilek kısmının kalın olması daha uzun süre kullanımasını sağlıyor.

ok de resmi , şekli fiyatı nedir hiç bahsetmemişsin ??

Afo kullananların dikkatine

Arkadaşlar nihayet ormıhl danet marka ofo yu buldum ilgilenenler taksim deki kifidis ten temin edebilirler
karbon afo kadar rahat

sevgili aylina, merhaba bende dız altı afo kullanıyorum.. ithal afo dııye biliyorum..

senın bahsettığın nasıl bısey?..(yıne ölçu alınarak mı yapılıyor..)
benımde yenılemem gerekıyor bu ara.
bilgi edınmek için tanıtımlı bır resım ekler mısın? yada bır lınk..

bende afo kulanıyurum iki yıldan beri ama kulandığım afolar ayaklarımın sol iç taraflarını yara yapıyurlar değiştirmek istiyurum ama en rahat olanı bulamıyum bari taksimdeki medikalın telefonunu verde sipariş verelim dediğin gibiyse fiyatıda çok ucuzdur ben iki yıl önce 315 ytl almıştım

Üst Alt