Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Orman işletmesi personel alımında sözlü mülakat yapılacakmış..?

kenan57

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
orman işletmesi nihai listede yer alan kişiler için sözlü sınav yanı mülakat yapılacakmıs. Mülakat asaması nasıl olabılır ne gibi sorular yöneltebilirler, arkadaslar daha önce mülakat asamasına katılan kısıler bılgılerını paylasabılırler mi?? yada bu konuda düşünce si olanların yorumlarını beklıyorum ...

arkadaşım hangi ildeki ormanbölge müdürlüğü bende bursada nihai listedeyim perşembe günü kura çekilecek çıkanlara mülakat yapılacakmış sorulan soruları buradan yayınlayalım

sinop orman bölge için kura yok sözlü mülakat var 18 martta ama bu sözlü mülakat asamasında nasıl ne olur bende bılemıyorum. bilen birileri illaki cıkar dıye yazdım. gelısmelerı yazarsak bılmeyenlerde ögrenmıs olurlar il fark etmeksizin.

Üst Alt