Evet arkadaşlar OGM ile ilgili ilanı bu başlık altında konuşalım, sürekli yeni konu açmayalım.
Başvurular bu gün itibarı ile başlamış bulunmakta. MEB sonuçlarının açıklanması ile yine yoğun bir talep olacağını düşünüyorum zira sadece bu gün OGM nin internet sitesini yaklaşık 45.000 Kişi ziyaret etmiş.
Lütfen benim yazdığım gibi, bilgileri aşağıdaki kriterlere göre yazınız. (Ben Perşembe başvuracağım muhtemelen)
Başvurduğunuz Ünvan :
Başvurduğunuz İl:
Eğitim Düzeyiniz:
Edinebildiğiniz sizden önceki başvuran kişi toplamı:
Karşılaştığınız Sıkıntı, sorun, prosedür yada memnuniyet:
Başvurular bu gün itibarı ile başlamış bulunmakta. MEB sonuçlarının açıklanması ile yine yoğun bir talep olacağını düşünüyorum zira sadece bu gün OGM nin internet sitesini yaklaşık 45.000 Kişi ziyaret etmiş.
Lütfen benim yazdığım gibi, bilgileri aşağıdaki kriterlere göre yazınız. (Ben Perşembe başvuracağım muhtemelen)
Başvurduğunuz Ünvan :
Başvurduğunuz İl:
Eğitim Düzeyiniz:
Edinebildiğiniz sizden önceki başvuran kişi toplamı:
Karşılaştığınız Sıkıntı, sorun, prosedür yada memnuniyet:
Özürlü kontenjan açığının giderilebilmesi için Genel Müdürlüğümüzün Devlet Personel Başkanlığından talebi üzerine, 15/07/ 2010 tarih ve 27642 sayılı resmi gazetede Genel Şartlar, Özel şartlar, Sınav la ilgili bilgiler, İstihdam yerleri, Başvuru için gerekli belgeler başlıkları adı altında yayımlanan ilan gereği Orman Mühendisi, en az iki yıllık yüksekokul mezunu Bilgisayar İşletmeni ve lise veya lise dengi mesleki veya teknik okul mezunu Memur kadrosu atama yapılmak üzere ekli ilan çizelgesindeki sayı kadar özürlü personel kadrosu tahsis edilmiş olup, başvurular 19.07.2010 – 02.08.2010 tarihleri arasında Bölge Müdürlüklerine yapılacaktır.
Kaynak: Orman Genel Müdürlüğü web sitesi
Kaynak: Orman Genel Müdürlüğü web sitesi