Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Orman Bakanlığı'na başvuracak adaylar..?

halitunal

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
orman bakanlıgına basvuracak adaylar buraya yazarsa sevınırım ..

ozellıkle bilgisayar teknıkerlıgı alımına trabzondan basvuracak arkadasları ben merak edıyorum
bakalım kac kısı yazacak.. mumkunse hangı bolumden mezun olduklarınıda yazarlarsa ıyı olur :)

mezun olmadan başvuramıyoruz demı..son sınıf ogrencısıyım aslında bıttıde cıkısı eylulde verıyolar

çevre orman bakanlığının genel müdürlükleri illere ayrılmış durumda bizim burda başvuru yeri ve sınav yeri elazığ tüm güney doğu o ile bağlıymış dün elazığa gittim orda ögrendim ama çok ilginç bir şey oldu sınava 10 kala macvuru yaptıgın yerden sınav başvuru belgesini almamız lazım mış yani yine elazığa yol gözüktü

ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GİH Bilgisayar İşletmeni
(**)
7 70 K-E En Az
%40
En Az 2 Yıllık Yüksekokul Mezunu Olmak. Milli
Eğitim Bakanlığından Onaylı Bilgisayar
İşletmenliği Sertifikasına Sahip veya Bu Alanda
Öğrenim Görmüş Olmak. İstihdam Edilmek
İstenilen Bölge Müdürlüklerinden Sadece Birisine
Başvuruda Bulunmak.

pekı orman bakanlıgının bilgisayar bolumu mezunlarının sadece gırebılecegı teknıkerlık kısmına basvuran varmı ?

evet dikkat ettıysenız 2 farklı bılgısayar ısletmenı bolumu vardı .. bır tanesı meb onaylı herhangı bır sertıfıkası olanlar ıcın birde bılgısayar bolumunde okuyanlar ıcın ama bu ıkı bolumu nasıl ayırıcaklar bunu ben anlamadım ordada sordugumda cevap veremedıler. yanı mesela ben bu bolum mezunuyum ve sadece bolumle girilebılen ısletmenlıge gırmek ısttıyorum ama basvuruda ole bısıy yok. direk ısletmen olarak basvuruyu yapabılıyosun..bu ayrım nasıl olacak ben anlamadım..sertıfıka sahıbı kısı lerle yarısmaktansa bilgisayar mezunlarıyla yarısmak daha ıyı olurdu..

bide trabzondan basvuran varmı bu bolume..

Üst Alt