Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Orman Bakanlığı sınavını kazandım. 'Döner sermaye bütçesi' kadrosuna atandım, ama..?

gunter

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Orman Genel Müdürlüğü engelli memur sınavını kazandım, atama tebligatı elime ulaşdı, tebligatta Sınıfı kısmında GİH - DÖNER SERMAYE BÜTÇESİ Kadrosu yazıyor bu sözleşmeli memur için uygulanan bir kadro değil mi bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim. hevesim kursağımda kaldı

bu sınava kızlarda girebiliyor mu özürlük oranım yüzde 59...?

Kızlar girebiliryor tabiki diğerine gelince arkadasım once hayırlı olsun bende antalya sınavını kazandım bana tebligat ulaşmadı sanırım gih sınıf doner sermaye işi bulandırmış ancak ilan da öyle bir şey yok surekli alım oldu sen gönlünü ferah tut...lise mi univ mi mezunusun ? belge olarak ne istediler,ne zaman iş başı yapacagınıda belirtmişler mi?

lise olarak girdim. evrakları sınav sonuç ilanından bir hafta sonra istediler, 15 gün içerisinde başlamam gerektiğini bildiren yazı geldi, daireye gittim müdür maaşını merkezden değil döner sermayeden alacaksın dedi, internetten araştırdım maaşını döner sermayeden alan memur hem sözleşmeli oluyormuş hemde maaşının ayın 15 de ödenme garantisi yokmuş, kafam karıştı acaba benim konumumda öyle mi diye.

güncel

Böyle bir saçmalık olamaz simdi benimde icime kurt dustu :S... nerde baslıcan da bildirildimi mesela ben antalya da girdim merkezdemi kalacam ilçeye mi gidecem bilmiyorum...

sağlık bakanlığında döner sermayede çalışan arkadaşım var 4/B'li döner sermayede ne zaman para olursa o zaman maaşın yatar diyor oda geç alıyormuş bazen. ayın 15'i maaşın garanti değil yani döner sermayede nakit sıkıntısı yoksa maaşın garantidir.

bu saçmalık ama böyle bir şey olamaz :S

Arkadaşım bende sakaryada kazandım,banada ulaştı atama evragı ve benimkindede Genel idare döner yazıyor..ayrıca lise mezunları 10 uncu dereceden deilmi yani elaman ilanında 10 uncu derece yazıyordu atama evragında 12 yazıyor..sizinkindede öylemi ?
ayrıca ;
internette denk geldimde ,

Nedir Bu 4/A, 4/B, 4/C, 4/D Çalışanları..
Basında sık sık dile getirilen, Kamuda istihdam edilen 4/A, 4/B, 4/C, 4/D çalışanları kimlerdir.
4/A; 657 sayılı kanun 4/A maddesine tabi Kadrolu Memurlar dır.
Memurlar, Sendikal örgütlü olmasına rağmen, grev hakkı olmayan çalışanlardır..
Diğer çalışanlara göre, memurların maaşları ve emekli olurken aldıkları ikramiyenin düşüklüğü, görev başındaki yetki ve sorumluluğunun ağırlı gibi birçok kriterlere bakıldığında pek tercih edilebilir bir meslek olmamasına rağmen, Memurluk ‘Devlet garantörlüğü, yani iş garantisi olarak görülmektedir’.
4/B; 657 sayılı kanunun 4/B maddesine tabi, Sözleşmeli Memurlar dır.
Sözleşmeli Memurlar, muamelat ve özlük hakları bakımından 657 sayılı kanuna tabi olmalarına rağmen, sosyal güvenlik bakımından Kadrolu İşçiler gibi 5510 sayılı SGK ya tabi dirler. İşverenle yıllık sözleşme yapılır, 12 ay çalışırlar.
4/C; 657 sayılı kanunun 4/C maddesine tabi Mevsimlik İşçilerdir.
4/C‘li personelin emekli oluncaya kadar istihdam garantisi olmayıp, her yıl Bakanlar Kurulu, o yıl için istihdam edilecek azami 4/C’li sayısını belirler..
Sendikal Örgütlenmenin dışında tutulduğu için Özlük haklarında diğer çalışanlar kadar şansa sahip bulunmamaktadırlar.
4/D; 657 sayılı kanunun 4/D maddesinde belirtilen ve bu kanuna tabi olmayan 4857 sayılı İş Kanununa tabi Sürekli (Kadrolu) İşçiler dir..

Üst Alt