Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Örgüden Poşetlik

Bacıbey

Aktif Üye
Konular
52
Reaksiyonlar
0
f85ggrlq.jpg

Belki daha önceden görmüşsünüzdür ama ben yeni gördüm de dokudum hemen.. Çok şirin bir poşetlik.. Mutfağın bir köşesine asıp içine poşet koyabilirsiniz.. Çok kullanışlı oluyor evde kullandığımız başka bir çeşidi vardı ama bu daha sevimli oluyor..:)

Yapılışı da çok basit.. Bütün olarak dokunuyor zaten.. Boyutunu siz kendiniz ayarlayabilirsiniz.. Aralara konulan çizgilerin genişliği de zevke kalmış.:) Bugünler de çok modaymış bu bebiş.. Örüp satmak isterseniz de fiyatı 10 TL den satılıyor.. Hem çabuk bitiyor hem masrafı az.. Hem alıcısı çok..:) Arzu eden tek renktende yapabilir ben pek sevmiyorum böyle çizgili modelleri de o bakımdan yani..:)

Gözleri, burnu, ve dudakları hazır satılıyor bali ile yapıştırabilirsiniz.. Öreceklere şimdiden kolay gelsin..:)

çok şık duruyor
ben sınavlara çalışmayı düşünüyorum:D
ama örmeyide çok severim
böyle değişik el örgüsü dantel vs.paylşaşımın için teşekkürler
sdevamını bekleriz

Teşekkür ederim ilknurcebi ve aLaimisema..:) Sizde dokuyun çok zevkli bir iş elişini sevenler için tabi..:) Bende akşamdaan akşama dokuyorum zaten.. Gündüzleri malüm Bilgisayar başından kalkıpta elişi yapılmıyor..:)

Ablana kolay gelsin o zaman şimdiden..:)

Bu arada başının içine konulacak yünün mutlaka silikon yün olması lazım.. Yıkanacak olursa kötü olmasın diye..

Bizim evde de buna benzer el örgüsü bebişten poşetlik var. Biz hazır almıştık. Buda gerçekten çok şık ve sevimli olmuş. Ayrıca mutfakta aksesuar olarakta güzel duruyor. Ellerine sağlık sevgili Havva.

Teşekkür ederim PRENSES bacım..:)

İlk yaptığımız bebiş de biz de düşünmemiştik de ondaan..:) İlk yıkama da yamuldu bebişin kafası..:D Eczane pamuğu koymuştu annem..:eek:

Çok şirin :)
Benden hatıra olsun diye bir arkadaşım örüp hediye etmişti aynından. Kıyıp kullanamadım :)

ilk gören benim bu bebişi :D
HAVVA VALLA BU SENİN 2 KARIŞ DEDİĞİN ŞEY BENİM GÖZÜME DEV GELDİ :D
YARIM METRE KIS :D
BU ARADA SİLİKON YÜN İLK DUYDUM :D NASIL Bİ ŞEY YAAA O....
BENDE BEBEK YELEK SÜETERE TAKMIŞ VAZİYETTEYİM....YÜNLERİMİ ALDIM YİNE :D
AYNEN SENİN GİBİ AKŞAMDAN AKŞAMA BENDE HAVVA...
ELİNE SAĞLIK GÜLENE GÜLE KULLANMAK NASİP ETSİN İNŞALLAH ;)

Erinmesem kalkıp ölçerim şimdi kaç metre diye şirin bacım amaa ablası minik o minik o kadar da büyük değil bizim evin maskotu oldu gelen seviyor giden seviyor onu....:)

Semacım seni eskitir o bebek..:) Kullan gitsin en fazla gözleri düşer belki yıkayınca ee onuda alır takarsın yeniden..:)

Havva ama o kıllı yünler çok esniyor ya belki ondan büyükçene geldi....başıma geldi çünkü kıllılardan yatak örtüsü yaparken :D kıllı olmasam olmaz mı ama şirinlik veriyo o kıllar dimi :D

Aman iki sıra bişi öreceksin o kıllı ipten ne kadar esneyecek ki:)

Havva bacım biz senle bebek yapımına girişelim :D:D:D

Bunu bende daha önce görmemişim hiç. Çok hoşuma gitti.. Hemen akşam elime yünle şiş alıp başlayacağım.. Çok şirin olmuş teşekkürler Havva ..

Sevgili Havva_Vuu, elişi yapmayı seven arkadaşlar için bende el örgüsü bir poşetlik ekleyim dedim. Bunu ben örmedim ama elişi yapanlar sanırım anlarlar. :)

wcilfn.jpg

ellerinize,emeğinize sağlık havva hanım gercekten cok güzel..böyle uğraşlar stresi alır ama benim elimden hiç gelmedi beceriksizim galiba:)

Yaaaaaaaaaaaa ben bayıldım bunaaaaaaaaa.
Süper duruyor. Sadece 1 tane mi ördünüz?
Süper olmuş. Hiç bilmem ben örgü. Haroşa mı derler bir onu bilirim ve ne zaman başladıysam hiç sonunu getiremedim. :(
Ellerinize sağlık. Çok imrendim.

Valla prenses bacım senin verdiğin örnek beni aşar..:) Ben yapamam galiba onu..:rolleyes:

BoğaçHan poşet çay mı dedin?:) Düşer yahu onun içinden poşet çay durmaz ki:):)

Mediha bacım dene evet..:) Çok şirin oluyor zevkli birde örmesi..
hebunebru evet bacım stresi alıyor insanın kafası dinleniyor örgü örerken..:)

Ben rengarek ipler aldım örgümü elime aldığım da o ipleri de yanıma alıyorum şeker gibi renk renk görünce onları karşım da daha bi azimli dokuyorum. Şu renkten de yapacam bu renkten de yapacam diye..:)

Veritas kime soruyorsun şekerim 1 tane mi yaptın? diye..:)

Size sordum. Başka var mıydı ki kendi ören? Koymuş da silmişseniz görememişimdir. Prenses kendi örmediğini söylemiş. O yüzden.

Hee tamam şimdi anladım..:) Bir tane değil bir iki tane dokudum aynı model ama renk farklıydı işte..:)

Pembe'den örmüştüm 1 tane o satıldı..:) Elimde sadece bu vardı onu ekledim.. Başka model bilmiyorum malesef.. Ama rastlarsam eklerim yine buraya:)

Owwww satış yaptığınıza göre sipariş de verebiliyoruz demektir. Öyle değil mi? \o/

Yok canım satmıyorum yahuuu.. Onu çok istedi elimde gören bayan o yüzden öyle oldu.. Sipariş almıyorum yani:)

sanada dokunur :D ama kagoylamı yollar :D

Ben bu poşetliği eklerken siteye el işi ile uğraşan ve satıp az biraz birşeyler kazanan arkadaşları da düşünerek fiyatını ekledim..:) Yani sipariş kesinlikle almıyorum :)

Başka nasıl olacak ki? :D Alıcı ödemeli, tık ertesi gün kapımda. Çok sevdim yaaaaaaaa. Ama ben amuda kalkmış mor bi bebek istiyorum. :D Gerçi zorlamak istemem. Sipariş almıyorsa almıyordur. Ben "o da satıldı" deyince heveslendim işte.

kardeşimde yapmıştı ama bunlar değişik olmuş
paylaşım için teşekkürler

El işi yapmayı bilmediğimden imrenerek bakıyorum ve yapılanlar çok hoşuma gidiyor.

havva adaşım :) çok güzel olmuş ellerine sağlık bende denicem bunu ..

Üst Alt