Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Opel Astra Sedan Classic otomatik hakkında fikirleriniz?

sakura71

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
5
Herkese merhabalar. Arkadaşlar Opel Astra Classic otomatik sedan ötv indirimli 30.000 tl. Bu aracı almak üzereyim. Şu anda kullandığım aracın satılmasını bekliyorum. Sizin yorum ve görüşlerinizi bekliyorum. Teşekkürler...

bende hb 1.6 otomatik 2011 modeli var arabada ne istersen fiyat=donamım oranına göre en iyi araba tavsiye ederim eğer çok km yapıosan lpg taktır devam etmez üzmez o araba seni :)

2010 astra sedan var bende de otomatik.benzinli tüp takıtırdım o zamanlar serviste garanti kapsamında takıyorlardı şimdi nasıl bilmiyorum.ama başını ağrıtmaz, sonuçta alman markası.bu fiyata bu donanımda araba zor bulursun.
hayırlı olsun:D

kardeş otomatik iyi ama eastronic şanjımanı tamircim onaylamadı..arıza riski yüksek...opel harika araba yoksa.ama tavsiyem astra classik3 al hatcbak 25 bine gelir.........

2010 da sıfır aldım dizel 1.3 hatcbek full paket aldım indirimsiz aldım ben 39 bine çok çok memnunum yakıtı kullanımı ama ben wv hastası olduğum için bundan önceki aracımda wv bora olduğu için wv deki konfor rahatlık opelde yok.wv bora'da ibre 200 km de iken araç duruyor gibi sanki okadar rahat ve konforlu araçtı...

Ben 2011 de 1.3 hb opelastra aldım eastronıc cok memnunum cok az yakıyor 1,6 sedan alacaktım benzınlı otomatık cok asırı benzın tuketımı var dızelının de otomatıgı yoktu ondan almadım araba cok guzel onyıldır opel kullanıyorum bundan once corsa 1.2 vardı cok cok guzel bır aractı benzınlı sedan yakıtı cok 1,3hb clasıc ııı dızel varsa al yoksa corsa park sorunun yok sehır ıcı dısı cok atak ecoflex yıne de karar senın

Almandan şaşmamışsın bu iyi astraya gelince bu dahada iyi borayla karşılaştırma yapmışlar kafanı takma ASTRA kendi sekmentinde süperdir benzinlisi tavsiyemdir kullandım tek sorunu ön kapılardaki küçük camın virajlarda görüşü düşürmesidir onun dışında tek sorunu kıskanılması nazarlık kesin al.
GERÇEK OPELCİ BMW PARASI YETİPTE OPEL ALANDIR

relaxx kardeş sanırım bu modeli kullanmışsın. ben toyota corolla mmt kullanıyorum. kaarşılaştırırmısn? bren ağustosta değişim yapacağım da. seçenekleri çoğaltmak istiyorum. opelin bu modelinin fiyatı çok iyi.

Fikir beyan eden herkese teşşekkür ederim. Bugün anlaşma yaptık ve kapora bıraktım. Yarın da noter işleri ni halledip işlemlere başlıyorum Allahın izniyle. Fiyat lpg dahil 32100 tl.

Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız günlerde binin inş,paranız vardısa dizel alsaydınız tadından yenmezdi o araç...

Kenan Almanyayla bir ortaklığınmı var mercedes binmek sorun değil ona bakmak sorun objektif ol
Syn İsmayil astranın parça ve bakımları masraflıdır sürüşü zevkli olmasıyla beraber çok seridir seni en iyi şekilde tatmin eder şayet benim fikrimi sorarsan toyota corolla 'ya devam et 1.4 otomatik dizel seni yakıtta üzmez beygir ve torku 1.4 olmasına rağmen neredeyse 2.0 aratmaz kaslı ve hırçındır astrayla karşılaştırılamaz neden dersen ayrı sekmentlerin aracı diyebilirim. eski bir astra kullanıcısı olarak ikinci elde seat ibiza düşünüyorum şayet piyango vurursa corolla ilk alacağım araba

relaxx;
almanya ile ortaklığım yok.ortaklık imzalarsam ilk sana haber ederim tamam....parası olan alır mercedesi tabiki bakımını karşılayabilirse....benimki bir öneri... objektif olduğumu düşünüyorum....

Yakıt ve şanzuman handikapı var, fiyata gelince başka modellerde araştırılmalı diyebilirim. Ben olsam almazdım, easytronic 20bin km şirket aracı kullandım, sıkışık trafikte vites kendini kilitliyor. Isındı vs. diyor araç duruyor, soğumadan çalışmıyor. Bunlara iyi bakılmalı, opel ve otomatik bilmiyorum çift kavramalılar varken gereksiz robotize otomatik risktir. Volkswagen DSG ford powershift yada renault Edc sizi fazlasıyla memnun edecektir. Tabi fiyat vs. nasıldır şu an bilmiyorum. Yine de Astra kasası tasarımı ile zamanının en iyi araçlarından biriydi, 5 yıllık kullanımdan sonra ikinci eline de bakılmalı.

Şimdi araba kullanmak var devirsiz sürülen ve gereksiz yere yorulan araçlar hr arızayı verebilir. Şanzımandan bahsedersek sayılı seçenekler var honda mercedes audi bmw seat skoda ve toyota dır. bunlar arıza vermez. çok araç kullandım arabalar hobim benim hangi araç genelde nereden hata arıza verdiğini iyi bilirim astra kasa olarak syn İSMAYİL abimize gitmez neden derseniz resimindende görebildiğiniz gibi toyotaya daha iyi yakışır şanzıman konusuna gelince ben sorun yaşayanı görmedim 2.0 1992 toyoto corona otomatik 268,000 aldığım aracı 315,000 sattım ve hiç sorun yaşamadım canavar gibiydi kaldıki 0 km araç niye sorun yaşasın ve son olarak garantili araç ver servise gerekeni yapsın şunuda es geçmeyelim eloktroniğe dönen araçlar beyinsel arıza vermeleri çok doğal chevrolet captivalar mesela sürekli arıza kodu veriyorlar alanlar illet etti 15 bir servise gitmekten konuyu uzatmayım artık konuyu uzatmayım artık renkler ve zevkler olayına dönmek üzere. Kenan288 yurtdışından gelen bir kaç araç var şehrimde ve emin olki hepsi dediğin modellerden yaka silkiyor. bizim yollarımıza bu kadar lüx araçlar gelmez iki günde haşat olur uğraş sanayilerde

Arkadaşlar arabamı teslim aldım sonunda bu seriven de bitti. İlk izlenimlerim gayet olumlu. Uzun yol yapmadım henüz ama Ankara Şehir içi trafiğinde şunları söyliyebilirim (sadece 100 km). Aracın yol tutuşu, performansı, ses izelosyonu, insana verdiği güven, virajlardaki hakimiyet, malzeme kalitesi, bagaj kapasitesi bence yeterli düzeyde. Araçtaki tek olumsuz yan vitesin kararsızlığı. Henüz alışamadam ama easytronic şanzıman biraz nezaket ve dikkat istiyor sürücüden. Tam otomatik performansını asla bulamayız bu şanzımanda. Birde araç düşük devirlerde hantal kalıyor. Özellikle eğimli rampalı yollarda titreme yapıyor. Ama devir saati 2000 den sonra araç canlanıyor sorun yok. Şimdilik bu kısa yoldaki ilk izlenimlerim bunlar. Bu arada araca LPG takdırdım ama 2-3 depo benzin kullandıktan sonra kullanmıya başlıyacağım. Aracın toplam maliyeti kasko hariç lpg dahil 31900 tl.

Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin aynı aracı almayı düşünüyorum ama kısmet artık. :)

Sakura kaza bela yaradanım inşallah vermez
En son kurban bayramında ankaradaydım astra ile geldim 98 ecotec motorlu inanırmısın 40 liralık lpg koydum 3 saat motor kapamadan dolaştım yakıt yinede bitmedi tüpte çok ideal araçlar

relaxx;
1 depo mazotla 1100 km yol yapıyorum oda benim gibi birisi normal süren birisi daha fazla gider,gerçekten ideal yakıtı var.Ben hacbek dizel aldım babam tutdurdu sedan benzinli al fabrikaya tüp taktır şöyle iyi olur böyle iyi olur dedim karışma baba ben bunu alacam çokda memnunum.Tüplü wv Bora aracım vardı çok canım yandı nefret ettim tüpü araçtan.Ankara,dan İstanbul Atatürk Hava Alanına 3.5 saatde indim kullanmasını bilen kişi içinde süper çekişi var.

hayırlı olsun allah kaza bela vermesin. opel kullanmadım ama benimde 2014te almayı düşündüğüm araçların başında geliyor. easytronic ile olan ilişkinde sana başarılar dilerim. eminim araca alıştıkça sıkıntı yaşamayacaksın. tekrar hayırlı olsun....

Arkadaşlar konuyla tamamen alakalı olmasada sormak istedim
bir konuda desteğinizi rica edeceğim:ben engelli olarak özel şirkette çalışıyorum maliyede vergi indirim raporum var ben özel olarak 2.el aldığım araç için (ehliyet normal b sınıfı) sadece mtv indirimi maliyeden uygulatabilirmiyim desteğinizi rica ederim

B sınıfı malesef ehliyetini h sınıfına çevirmen lazım
Syn Gönül yarası: Şimdi şöyle belirteyim ben çok agresif sürmeme rağmen ani duruş kalkış makas gaz pedalı altındaki turbo bazende vitesten spor modu yani etmediğim eziyet kalmadı aracım 1150 kg hafiif yani motor 1.6 be çok memnundum yani çekişte problem yaşamadım senin bora kasa olarak bıraz ağırdır canını yakması normal opel deyince benzinden vazgeçmem şahsen kendi adıma

Bora,ya kusur bulmuyorum tam asfalt arabasıydı ama tüplü olması çok canımı yaktı satan dangalak uyumsuz tüp taktırmış tüpden benzine geçiyordu kendisi süreklide arıza uyarısı veriyordu,çokda zarar ettim o aracımdan.Opel,den bende çok memnunum üstelik 1.3 motor olmasına rağmen kullanmasını bilen için çokda seri bi araç.Geçen kırmızı ışıkta duruken bende spor sürüşü kullandım arkadan gelen araçları seyrettim aynadan :)
Ama sana tavsiyem aracın ne olursa olsun o attığın makası süratliyken tekrarlama sonun olabilir Allah göstermesin,ben şuanda arkadaşımın atmış olduğu makastan dolayı engelliyim ve 1 de ölü vardı...

Aynı araçtan bende aldım ücretini ödedim ama henüz aracı teslim almadım. 29.700 TL ye herşey dahil özel tertibat ve projesi içinde sadece tüp bağlatmadım. Benim arabalarla ilgili fazla tecrübem yok. Buradaki bayi tüp bağlatırsan araç garantiden çıkar dedi sanırım anlaşmaları yokmuş. Sizce ne yapmalıyım?

Astra Sedan Enjoy plus özel tertibat ve projesiyle 29700 öyle mi? iyi almışsınız o zaman. Kazasız olur inşallah.

antepli;
Böyle bir saçmalığıda ilk defa duyuyorum,başka bir bayiyle görüşün yada en güzeli opel,i arayıp bana böyle söylediler diye şikayette bulunun taktırmak zorundalar anlaşması yokmuş olurmu yahu ?

Gerçi herşey kullanmaya bağlı ben aracımın ilk bakımını gittim kendi ustama yaptırdım garantiyi bozdurdum,aracın garantisi kullanan kişinin kendisidir.

gönülyarası;

LPG taktırmak yada anlaşmalı olmak gibi bir zorunlulugu oldugnu bilmiyorum.
Çoğu firma lpg taktırıldıgında garantiden çıkacağını baştan söylüyor zaten.

*Miray*;
Allah olmayanlarada nasip etsin inşallah. Evet herşey kullanmaya bağlı. Dediğim gibi benim araba tecrübem yok. Sizlerin fikirlerin faydalanıyorum.

Evet dışarıda taktırtırsan doğru garantiden çıkıyor bunu bende biliyorum,fakat benim şaşırdığım nokta bayi takmıyoruzmu dedi Cahit bey bayiye söylerseniz onlar takıyor takmıyoruz anlaşmamız yok diyemezler arayın opel,i şikayette bulunun.Tecrübeniz yoksa bozdurmayın garantiyi derim ama onada uyduruyorlar kullanım hatası müşteri hatası cart curt ben bozdurdum garantiyi serviste alıyorlar arabayı elinden ne taktı ne söktü ne koydu göremiyorsun.Kendi özel servisim ustam var neresini söktü ne koydu nereye hangi vidayı taktı gözümle görürüm aracımın başındada bekler çayımı çorbamı içerim.İşleri bittimide motorumu temizleyip silip öyle teslim ediliyor bana.Başıma gelen kısa bir olaydan bahsedeyim aklıma gelmişken,
Aracımı aldım getirirken taş gelmesin diye köpük yapıştırmışlar ön camına,bantı sökünce ön camda izi vardı,fakat gündüz belli değil gece sürerken ön camda dikkat dağıtacak şekilde leke var.Aldığım bayiye değilde başka bayiye gittim aldığın yere git camı değiştirsinler gittim aldığım servise araç 1 gün burada kalacak ne diyon sen ya ??
Serviste çalışan komşunun yanına indim kaporta kısmına cila ile kendisi sildi leke kayboldu 2 dk lık iş için aracı bırakacan diyorlar bana uyanıklar ya...

Üst Alt