Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖNEMLİ DUYURU= İzninizi istiyorum

celal1973

Yeni Üye
Konular
462
Reaksiyonlar
0
1[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][h=1][FONT=Arial]ÖNEMLİ DUYURU= İzniniziistiyorum[/FONT][/h][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Merhabadeğerli dostlarım,[/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Öncelikle baştansöylemek istiyorum. Bir müddet sizden izin istiyorum, bu sürede yeni yazıyayınlamayacağım. Hatta Facebook sayfamı da dondurdum. [/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Bu süre üçayda olur, altı ayda… Hatta bir yıl bile olabilir. Nedeni şu;[/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Ben hayathikayemi geniş bir şekilde yazmak istiyorum. Aslında zaten 3-4 aydır yazıyorumfakat… [/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Fakatyazılar, mailler, facebook, internet epey meşgul ediyor, odaklanamıyorum. [/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Buyazıları yazmak, düzenlemek, konuyla ilgili resimler bulmak bir günümü alıyornerdeyse. Haftada iki yazı olduğuna göre, iki gün meşgul ediyor demektir. [/FONT][FONT=Times New Roman]Şu an 288 yazı yayındadır. [/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Tabi kitapyazmasaydım, bu uğraşla vakit nasıl geçiyor, anlamıyordum. [/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Sevdiğimyazılar blog sayfamda da günde 4-5 yazı yayınlıyorum. Ama bu yazılar bana hazırgeliyor sanmayın. Epey bi araştırıyorum, tek tek okuyorum ve… [/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Ve bunlarıkopyalayıp düzenleyerek taslaklar halinde kaydediyorum. Bunları hazırlamak vehergün yayınlamak saatlerimi alıyor. Ayrıca bunları 250 kişiye emaillegönderiyorum. [/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Yani,bütün bunlarla beraber kitap yazmak epey zor, takdir edersiniz… Geçenlerde birradyoda dinlediğim yazar İskender Pala gibi yapmak niyetindeyim. Demişti ki: [/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]“Ben birromana başladığım zaman dünyayla irtibatımı keserim, günlerce evden çıkmadanyazarım. Hatta romanda anlatacağım mekanlara gider, biraz kalırım, o havayıkoklar, hissederim.” [/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Biliyorum,blog sayfanda “Hayatımı Anlattığım Kitabım” linkinde kitabın var, dediniz. Aslındazaten işte bu kitabı genişletiyorum. [/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Biyografi olarakyazdığım için kimse okumuyor çünkü. Acizane hayat öykümü bir minik romantadında yazıyorum. İnşallah beğeneceksiniz. [/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Allah’ınizniyle biraz kurguda katarak hikayeleştiriyorum. [/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Kitabı nasıl ve neden yazdığımı kitabı okuduğunuzda satıraralarında keşfedeceksiniz. [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Anlatılacaklar tümüyle yaşanmıştır, fakat sıkılmadan okunsun diyebelki % 5’i kurgudur. [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Yaşadığım hayat serüvenimin özeti şudur : “Hasta olduğumu,hayallerle geçmiş ondokuz yılın sonunda öğrenmem. Ve yıllardır aradığımiçimdeki o özlemi bulmam... ”[/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Bütünkonsantremi bu kitapta yoğunlaştırmak için bir müddet izninizi istiyorum. [/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Acelen ne,daha gençsin, dediniz. Friedrich Ataksisi hastalığım sürekli ilerliyor. Ölüm saatigizli olduğu için her saniye olabilir. [/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Geçtiğimizaylarda birşeyi kafaya fazla taktım, çok üzüldüm, vücudum buz gibi oldu, öyletuhaf oldum ki, ölecem sandım. [/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Sanırımkalp spazmı geçirdim. Zaten FA ve Şeker hastasıyım, ölüm ansızın gelebilir. [/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Bu yüzdenkitabı bitirene kadar bir müddet sanal dünyada olmayacağım. [/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Hakkınızıhelal edin. [/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Banasormanıza gerek, zaten benim hakkım varsa herkese helaldir. [/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Tahoma"][SIZE=3]CelalinPenceresinden[/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT]

Üst Alt