Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ön çapraz bağ ameliyatı ve menisküs nedeni ile askerlikten muaf olur muyum?

Marazz7

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar !
Hocam bir sorum olacak? Öncelikle ben profesyonel jokeyim yarışlarda at biniyorum 2015 te attan düşüp menidküsüm kopmuştu ve derhal ameliyata alındım o ameliyatta doktorum menisküsümün (iç menisküsümün)3/2 sinin alındığını söylemişti ,, ve bu sene 1 ay önce tekrar idman sonrasında attan düştüm ve bu sefer çapraz bağımı kopardım :) ve ameliyat oldum hemen doktorumun demesiyle ! Ve yapılan cerrahi işlemde önceden alınan menisküsümün kalan 3/1 lik kısmınıda aldığını söyledi . Yani şuan iç menisküsüm yok ve artı öçb ameliyatı oldum ..! Fizik tedavilerimden sonra heyet isticem ve çıkacsm jokeylik yapamaz raporu almak için yaptığım sporun belkide biliyorsunuz dünyanın en zor sporlarından birtanedi yarış atı biniciliği ( jokeylik ) bu şekilde at binebileceğimi zannetmiyorum ağrı hep var ki Zaten riske atamam çünkü bizim bütün yük merkezimiz dizlerimiz!! Size sorum heyet bu rapor için mesleğim ve zorluğu göz önünde bulundurup kolaylık sağlarmı yoksa uğraştırır mı daha doğrusu JOKEYLİK YAPAMAZ raporu verir mi ?

Üst Alt