Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik felçliyim. ÖTV indirimli araç almak için raporda nasıl bir ibare olmalı?

Konular
22
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ötv indirimli araç almak için haftaya salı günü heyete girecem. raporda nasıl bir ibare olmalı. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

"Özel terbibatlı araç kullanması gerekir" ibaresi yeterli...

GAz fren elle kumandalı özel donanıma sahip araç kullanır, h sınıfı sürücü belgesi alır

Raporumu geçen gün aldım. sadece "ötv'den muaf olur" yazıyor...

slm paraplejı;
oyle bırsey yazmaması lazım bende uc gun once aldım benımkınde h ehlıyetı alabılır
ozel tertıbatlı araç kullanabılır ıbaresı var ama ben bu ıbarelerı kendım belırttım
senın raporu alırken nıcın alacagını nasıl belırttıgın onemlı tabıkı otv ındırımlı arac
la ılgılı bır rapor basvurusu yaptıysan otv den muaf. dıye yazmıs olabılır dıye dusunuyorum

CAN_KUŞ kardeş; aldığım raporla aracın tertibatı onaylanmadı. raporda sadece "ötv'den muaf olur" yazıyor. aynı rapora "elden fren gaz tertibatlı araç kullanır" ibaresini ekletebilir miyim? bunun için yeniden mi heyete girmeliyim. yoksa yeniden rapor parası alırlar mı? tşk..

parapleji kardeş heyet başkanı ile görüş önce konuyu ve başvurunun eksik düzenlendiğini anlat. Senin istedin ÖTV muhafiyetli, özel tertibatlı elden gaz fren ,otomatik araç kullanabilir olması gerektiğini anlat. Birde tabii verilen % oranı önemli eğerki % 90 üzreinde bir oran verilirse kendin kullanamazsın yani tarafik kanununda böyle diyor. Kendin kullanabilmen için (yukarıda belirtiğim şartlarda) %35 ile %89 oranın olması gerekir. Birde sürekli ibaresinin olması.

wedo kardeş teşekkür ederim. rapor oranım %80 dir. pazartesi günü görüşecem...

Üst Alt