Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik felçliyim. İkinci el bir araç ve ehliyet almak istiyorum..?

remzar

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Omurilik felçliyim. otomatik fides 2 el araba almayı düşünyorum bu kunuda hic bir bılgiye sahıp değilim haklarım nelerdir ötv vergi indirim . arac devir teslim. ehliyet bu kunda bana yardım cı olursanı sevınırım

:) şimdiden teşkkürler ..:)

siteyi araştırmak bu kadar zor olmasa gerek aradığınız her türlü bilgi mevcuttur biraz araştıralım lütfen.

S.a h sınfı ehliyet icin baş vurda buluncam kafamda soru işaretleri var bana bu kunuda yardım edrsenız sevnırım

otomatik vitesli araç kullanabilir ibareli h ehlıyet yurt dışnda arac getırte Bilirmiyim
YOKSA SADECE ÖZEL TERTIBATLI H SURUCU EHLIYETINDE IBRAylemi ARAC GETIREBİLİRİM BU KUNDA YARDIM EDRSENİZ SEVNİRİM TEŞKKÜRLER

remzar;

önce hastaneye heyet raporu için müracaat ediyorsunuz.raporunuzda özel tertibatlı araç kullanabilir,h sınıfı ehliyet alabilir yazması gerekiyor.daha sonra bu raporu çıkardıktan sonra bir ehliyet kursuna yazılıyorsunuz,h sınıfı ehliyet için.sonra ehliyetinizi alıyorsunuz ve sıfır araçlarda %37 ötv indiriminden faydalanabiliyorsunuz.

sakatlığınızın durumuna göre;eğer sadece otomatik vitesli araç kullanabilirseniz,raporunuzda bu ibarenin olması lazım,yok özel tertibata gerek varsa o zaman özel tertibat ibaresi yazılmalı rapora.daha sonra ister gidin yurt dışından araç alın isterseniz buradan ötv indirimli sıfır araç alın.

Otomatik Vitesli araç kullanabilir İbareli h ehlıyet yurt dışnda arac getırte Bilirmi

S.A Arkadşlar Ehliyte baş vurcam kısmetse bu hafta şu kunda bilgim yok yardım edrseniz sevnirim otomatik vitesli araç kullanabilir ibareli h ehlıyet yurt dışnda arac getırte Blirmiyim YOKSA SADCE ÖZEL TERTIBATLI H SURCU EHLIYETINDE IBREYLMI ARAC GETIRTE BILIRIM beni bilgilendirseniz sevnirim SAYGILAR ŞIMDİDEN TEŞKKÜRLER

Yurt dışından araç ithal edilebilmesi için araçta özel donanım bulunması ŞART. Otomatik vites ne donanım yerine geçer ne de yurt dışından ithalat hakkı sağlar.

Üst Alt