Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik felçliyim. H sınıfı ehliyetim var. Özel donanımlı araç almak istiyorum..?

gokmenismail

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba
H sınıfı ehlyetım var. omurilik felçlisiyim. yeni bi araç almak için nasıl bi yol izleyip ne gibi işlemler yapmalıyım?
daha önce alan arkadaslardan yardımcı olmalarını bekliiyorum

Arkadasım ehlıyetınle beraber tam tesekkullu devlet hastahanesıne muracaat ederek ozel donanımlı tertıbatlı arac kullanması uygundur raporunu cıkar . Eger 0 arac almayı dusunuyorsan o raporu almayı dusundugun markanın bayi gorevlısıne teslım et bır vekalet vermen yeterlı her turlu ısı onlar halledıp aracı sana teslım edeceklerdır.

tesekur ederım
hastaneden heyet raporumu aldım fakat %84 iş görememzlik yazıyor acaba ben bu sekılde otv ındırımınden yararlanabılırmıyım? eger yararlanamaz ne yapmam gerekır?

Burokrasıde herseyın raporu farklı oranlarda ona gore farklı o rapor bısey ıfade etmez ehlıyet ve arac raporlarında sen aynen
''ozel donanımlı arac kullanması uygundur'' barelı rapora basvuracaksın

''ozel donanımlı arac kullanması uygundur'' ifadesi
''ozel donanımlı veya otomatik vitesli arac kullanmasi uygundur''

seklinde olabilir mi

Her iki ayagim ve kolum var ve problem yok, kemikler yeterince guclu degil

Tesekkurler

Üst Alt