Merhaba.
Ben Gülnare 33 yaş. Kardeşim Samir 30 yaş. cocukuktan Engeliyiz.(yürüye bilmiyoruz).Azerbaycanlıyız,Azerbaycanda yaşıyıruz.Bakude nöroloje hasdehanede,Mskoada professor yanına gitdik. Hiç bi citdi tedavi yapa bilmemişler.cocukluktan 12 yaşmıza kadar tedavi (inaclar ve masaj) aldık. 26, 27 yaşmza kadar hiç bi tedavi almadk. bunun içinde çok gücsüz ve zayif olduk. Mesala kolarımzda,ayaklarmızda quve yok.1 kilo şeyi zorla kadırarız. hiç ayaka kalkmyoruz,ayaklarmızı kıpırdatıyoruz, hiss ediyoruz. 7 yıl oldu Bakuye tedavi almay yılda 1 kere gidiyoruz. orda masaj, fizioterapia ve başka fizik tedavi yapyorlar. 10.09.2011 ci tarihde İrana doktora gittik. iranda DNT analizi yaptik, analizin cevabi SMA hastalık tastik olundu ve size gönderdiyimiz şu rapor yapıldı. Ben ve kardeşim daha çitdi tedavi almak istiyoruz. Bizim için ne kadar şansımız var? masrafı ne ise yaparız.
Bize dikkat etdiyiniz için size teşekkür ediyoruz.SPİNAL MÜSKÜLER ATROFİ ( SMA )
Ankarada GATA fizik tedavi merkezinde tedavi almak istiyorum. Ben Türkiye için yabançı olarak nasıl GATA hastahanesine kabul ola bilirim ve tahminen masrafı ne kada ola bilir?