Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik felçli olup skolyoz ameliyatı olan var mı?

HasanREİS

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
6
Ben omurilik felciyim ve zamanla omurgamda skolyoz oldu doktora gittim ve ameliyat olmamı söyledi hiç skolyoz ameliyatı olan var mı varsa hangi doktor ameliyat etti ve şuan memnun mu deneyimlerini paylaşabilir mi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ortapedik ve travmatoloji bölümü omurga profesörü etti beni ve aşırı ilerlemisti olalı 1 buçuk yıl oluyor o günden bu güne hiç sorun yaşamadım gayette memnunum ameliyat olmadan önce aşırı sikayetlerim vardı şimdi herşey normale girdi

Hangi hastanede oldun ameliyatı

Devlet hastanesi yoksa özel miydi

Yani devlet te mi oldun

Üniversite hastaneleri devlet hastanesi olarak sayiliyor mu eğer sayılıyorsa devlet

Ücret ödedin mi

Evet sadece bıçak parası verdim doktora 5000 TL o kadar başka birşey için herhangi bir ücret odemedim ama şu da var eğer sıraya girersen o 5000 TL vermiyorsun ama bu kez hoca ameliyat etmiyor asistanları ediyor benim aşırı derecede rahatsız ettiği için bekleyecek vaktim yoktu o yüzden direk hocayı tercih ettik

Teşekkür ederim

Kızım omurilik siniri içinden kitle alındıktan sonra 3 yaşından beri omurilik felçli.8 yaşına geldi ve 60 derece skolyoz vardı 2 ay önce ahmet alanay yaptı manyetik çubuk koydu 4 yıl sonrada sabitleyecek füzyon la bu saydıklarım çocuklar icin tabi su an düzeldi zorlu bi süreçti ama ahmet alanay bu işin ehli iyi bi doktor sgk anlaşmalı acibademde yapti 40 bin tl gibi bi fiyat tuttu maslakta kendisi orası çok pahalı kızımızın su an durumu iyi

Hayır yürüyemiyor skolyozun önüne geçmek için yapıldı.

Tmm teşekkür ediyorum

Üst Alt