Arkadaşlar 15 eylül 2004 yılında bir iş kazası sonucu t-12 kırıldı ve sinirlerde ezik oluştu. Şişli etfal hastanesinde emaliyat oldum,hastaneden mikrob (mrsa) bulaştı.2 ay boyunca çok kuvvetli ilaçlarla tedavi gördüm.Mikrobdan kurtardın dediler.1 yıl sonra ağrılar artmaya başladı,film emar derlerken platini 2 sene sonra ağrı platinden yapıyor diye çıkarttık.Fakat benim ağrılarda dinme olmadı,dr.ye gitim mr ve bt çekildim.Bunların sonucunda omirilikte çökme ve kaptığım mikrobun terketmediğini,2 omirilik kemiğine yerleşmiş,daha sonra Cerrahpaşa'da biopsi yapıldı sonucu negatif çıktı.Doktor fazla ilgilenmedi bizimle,daha sonra özel bir hastanede Profa gittim.Yapılan tetkitler sonucu mssa mikrobu ilaca karşı duyarlı çıktı.İlk önce ön taraftan açılıp omirilik kemiklerinin 2 adedinin çıkarılıp değiştirilmesi,miroblu dokunun kazınması ve sırttan açılıp platin takılması dedi.Sonra enf.tedavisi geçireceğim.Maddi durumumdan dolayı bana Kartal dev.has.dr.yi tavsiye etti.Dr.sonuçlarıma baktı ilk emaliyat yapacağını açıkladı,sonra yapamam sıra var gibi bahaneler uydurdu.Daha araştırmalarımda bu mikrop öldürücü emaliyat yapıldıktan sonra emaliyathanenin dezenvattesi zor old.ulaştım.Prof.ta 30-35000ytl arası bir fiyat söylüyor ne yapacağımı şaşırdım.Ameliyat olmasam omirilikte çökme old.için sırtımda tümseklik oluştu her geçen gün mikrop daha çok yayılırsa ölüm tehlikesi var.Eğer tavsiye edeceğiniz bir şeyler varmı?Özellikle oturan boğa SİLİVRİ-İST