Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurga eğriliğim var. H sınıfı ehliyetle her aracı kullanabilir miyim?

Konular
18
Reaksiyonlar
9
abi biri bana yardım etsin, omurga eğrilğim var. H sınıfı ehliyetle özel tertibatı olmayan normal otomobiller kullanabiliyo muz ?

Ehliyetinde ya da ehliyet alırken sunduğun raporda "özel donanım" vb. bir kısıtlama yok idiyse tüm araçları kullanabilirsiniz tabii (ki, omurgada eğrilik olması araç kullanırken özel donanım bulunmasını gerektirecek bir şey değil)

peki ötv den muaf araç alabilirmi alırsa hem o aracı hemde normal araçlarımı kullanır

Omurga eğiriliği olanlar araç kullanmak için hiç bir donanıma ihtiyaç duymazlar diye düşünüyorum. Böyle olduğu için de araç alırken vergi avantajından yararlanamazlar. Bunun tek istisnası sol bacağından sakatlığı olanlardır. Onlar salt otomatik vitesli aracı vergi avantajı ile satın alabilirler.

Üst Alt