Adaletten bahseden kişilerin dahi , torpil yapıp işkurun açmış oldugu işlerinde yerleşen bir toplum olmuşuz. Kusura bakmayın Bizler yozlaşmışız. Söylüyoruz ama söyledigimizin arkasında durmuyoruz. Önlisans 628 . sırada tercihlerim karışık ve boşta kaldım. Şimdi adaletsiz bir dünyada hak ve hukuksuzlugun doruk noktasında özürlünün kendisi gibi özürlü olanın hakkını gasp etmesi doğal olmamalı.. Ezilen bir halk kendi içindende ezilmeye mahkum edilirse toplumun kanayan yarasınına tuz basmaktadır.Kral çıplak diyebilmeli insan illede çocuk olmak gerekiyorsa aklı selim insanların içlerinde ki çocuk ruhunu canlandırmak gerekiyorsa , dünyada ki hakkımı elimden alanlar hayır görmez inşallah deyip beduamı almaya hak kazandılar. Gerisi insan olmak çok ama çok zor bu devirde... Söyledigin sözunun arkasındaysan buyur sende söyle... HAKKIMI HELAL ETMIYORUM....
ABD dünya devi , super güç ama kusura bakmayın bir tusunami , bir hortum felaketine yenik düşüyor, O zaman yaradanın güçü kudreti yeter bize .. Yarabb Sen yerde koma bizim gibi mazlum olan halkların hakkını... Güç sende ve sadece sana sığınıyoruz... Millet vekisin veya müdürsün sorun degil gün gelir sende hesap verirsin...