Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS'yi kazanırsam 2 sene atanma istemeden hakkım geçerli olur mu?

gamze1988

Üye
Konular
44
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar bi konu hakkında bilgi edinmek istiyorum.. ben ömss ye girmek istiyorum fakat daha önce şöyle bir bilgi edinmiştim: sınavı kazanır ve atanırsan herhangi bir il'e 1 sene tayin isteyemezsin denmişti (eş durumdan da tayin istenemezmiş) benim kasım ayında düğünüm olacak.. bu nedenle sınava girmekten vazgeçmiştim ama bir kaç gün önce bir arkadaşım kpss de sınavı kazanırsan 2 sene atamanı istemeden bekleyebilirsin dedi.. yani evlendikten sonra yaşayacağın ilde bir yere atanmak için başvurursun dedi.. ne kadar doğru beni bilgilendirir misiniz?

Asalet tastik olmadan tayin istemeyemezsin. 1 yılını doldurup asalet tastik olunduktan sonra tayin isteyebilirsin.

yani sınava bursada girsem de 1 sene sonrasında istanbulda atama isteyebilirim..

yirizma sallama!

Gamze arkadaş her kurumun tayin yönetmeliği farklıdır. Ben sağlık bakanlığındayım. Mesela sağlıkta çalışanlar 1 günlük memurken bile eş tayini isteyebiliyorlar.

Diyelim bir üniversite kazandın hiç tayin isteyemeyede bilirsin.

O yüzden sen bunları şimdi dert etme önce sınavına hazırlan. uanını aldıktan sonra açılacak kadrolara göre nereye daha rahat tayin alabilirsin o zaman düşünürsün. Tercih ettiğin tüm kurumların atama yönetmeliklerini incelersin..

Üst Alt