Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS'de Sağlık Bakanlığı'na atananların yapması gerekenler?

BAB-I ALİ

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Sağlık Bakanlığına atandım. Bundan sonra izlemem gereken yollar hakkında bilgi verir misiniz?
Ayrıca çalışma koşulları ve maaş durumu (lisans) hakkında da bilgi verirseniz sevinirim.
Şimdiden ataması olanları tebrik ediyorum.

Sağlık bakanlığına atanan arkadaşlar;bundan sonra ne yapmamız gerekli, gerekli evrak olsun bunların teslim tarihi, işe başlama tarihi hepsi muamma, açıklıcaklar ama sabır kalmadı... telefonla bakanlığın santral numarasını aradım ilgili yere bağladı ancak bi türlü telefon açılıpta cevap verilmedi.gene bakanlığın internet adresindeki numaralardan personel bilgi sistemini aradım cevap veren oldu, atama biriminden öğrenicekmişiz onu da aradım malesef çalıp çalıp ardından meşgule düştü.verilen atama biriminin numarası:03127051000 arıyalım, birimizden birimize, cevap vericeklerdir mutlaka

bağlanılan numara bende de çalıp çalıp açılmadı maleseff :mad:

Sağlık bakanlığına atanan arkadaşlar !

Sağlık bakanlığına atanan arkadaşlar ne durumdasınız belgeler belli oldu mu bilen var mı? :confused:

Arkadaşlar bu duyuru Türkiye kamu hastaneleri kurumuna atamaları olanlar için yapılmış. Sağlık bakanlığına atamaları yapılanlar için bir duyuru henüz yok.

BAB-I ALİ;

benimde kafamı karıştıran o bu duyuruyu biz de dikkate alacak mıyız ? :confused::confused:

duyuruda doğrudan Türkiye Kamu Hastaneleri kurumuna atananlar diyor. Bizim kazandığımız kurumun adı Sağlık Bakanlığı diye geçiyor. şimdi bu sağlık ile ilgili olan kurumların hepsi doğal olarak bakanlığa bağlı ancak, duyuruda genel bir ifade yok.

bana sorarsanız yarın da Sağlık Bakanlığının yayımlanır ;) gerçi istenen belgeler benzer olabilir. bu yüzden belgeleri toplamaya başlayalım derim.

ben gecen yıl sağlık bakanlığı sınavında atanmıstım bizden şu belgeler istenmişti , askerlikten muaflık belgesi,(askerlik şubesinden alınıyor) ikametgah ,mal bildirimi (kırtasiyeden ),fotoğraf ,atanma talep dilekçesi, sabıka kaydı,nüfus cuzdan fotokopisi,nüfus kayıt örneği raporun aslı gibidir kaşeli sureti ozaman bunlar isteniyordu şimdi değiştimi onu bilemem yardım olabildiysem ne mutlu

Arkadaşlar hala duyurular kısmında Sağlık Bakanlığı ile ilişkili bişey yok. Sizlerden bi haber var mı? Ne yaptınız?

Sağlık bakanlığına atanıp iş başlayamayanlar..

İşin tadını kaçırdılar dediğinizi duyar gibiyim.. Belgelerin Ankara'ya teslim zamanı 10 eylüldü.Bugün Ankara'ya güç bela ulaştım adli sicil ve askerlik belgelerinin beklendiğini söylediler herhangi bir tarih veremezlermiş bu ay sonuna yetiştirmeye çalışacaklarmış vs vs daha çok dişimizi sıkarız gibi.. Sadece sabır diliyorum hepimize :eek:

Üst Alt