Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS'de aranan nitelik kodlarından kaçına sahip olmamız gerekiyor?

Konular
9
Reaksiyonlar
0
selamûn aleykûm. ömssde yapacağımız tercihlerde aranan nitelik kodlarından kaçına sahip olmamız gerekiyor. 1.2.3. niteliklerinden sadece birine sahib olmak yeterlimidir? cevaplarsanız sevinirim teşekkürler

Erkek olmak diyanet kadrolarında görebilirsin

6225 bilgisayar işletmeni ne demek oluyor bilgisayar kullanmasını bilmesi yeterlimi anlamına geliyor

Meb onaylı sertifika demek. Sertifika yoksa o niteliği isteyen yeri yazamıyorsun.

ya arkadaslar bu nıtelık kodlarını halen bulamadım link atarmısınız rica etsem :(

7225 güvenlik tahkikatının olumlu sonuçlanması şartı ne demektir arkadaşlar ?

Hakkınızda yapılacak güvenlik soruşturmasının olumlu olması bir nevi savcılık kağıdı gibi düşünün

Can K;

Kılavuzda Sayfanın en altına bakarsan göreceksin!!

Cesar selam kardeşim hayırlı olsun :D

Bio Selamlar dost.
Bakalım hayırlımı olacak yoksa yine hüsran mı olacak hep birlikte göreceğiz sağolasın ;) :D

arkadaşlar tercih kılavuzunda yer alan bu
SINIF DERECE kodlarını açılımını nerden öğrenıyorduk ya ?

arkadaşlar bir ilkokul mezunu biri olarak hayırlısıla tercihlerimi şimdi yaptım ama kafama takılan bieşey var biraz önce burdaki yorumlardan gördüm bu aranan nitelikler yazan yerde bazı rakkamlar var mesela 999-1000-1001 gibi bunlar nedir anlıyamdım ????

cesar39;

Buldum baba eyvallah canımsın, allah kolaylık versin hepimize..

Arkadaşlar ÖMSS 2013 Tercih robotunu kullanan yada bulan var mı?

offfli;

Tercih Kılavuzunun altında aranılan Nitelikler tercih kılavuzundan görebilirsin o kodların karşılıklarını

Üst Alt