Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS'de 81 puan aldım ve bugün işkurdan davetiye mektubu geldi..?

besalti20

Aktif Üye
Konular
295
Reaksiyonlar
12
Arkadaslar ömss'de 81 puan aldım ve bırıncı tercıhlerde atanamadım.Su an iş kurdan bana davetiye mektubu geldi..Ne yapmamı önerirsiniz arkadaslar.?

ömss puanınla bağlantısı varmı yoksa zatn özel sektördür

Kesinlikle özel sektöre yönelik bir davettir.Çalışmayı çok arzu ediyorsan işkurla görüşüp,işin sana uygun olduguna karar verirsen ve davet eden kurum seni bünyesinde görmek isterse,olumlu yaklaşabilir ve ataman gerçekleşene kadar çalışabilirsin. 81 puan fena sayılmaz ancak bir sonraki tercihte mutlaka atanırsın denecek kadarda garanti bir puan değil.

ÖMSS ile İŞ kur ne alaka ya. Ömss puanı iş kurun sitesinde görüntülenebiliyor mu?

[FONT=Verdana]İşkur’un normal (daimi), özürlü-E.H (daimi-geçici) kamu ilanlarında KPSS sınav sonuçları geçerlidir. Bu sınava ortaöğretim (lise ve dengi okul) düzeyinde girmiş adayların KPSSP94, Önlisans düzeyinde girmiş olan adayların KPSSP93, Lisans düzeyinde girmiş olan adayların KPSSP3 puanı dikkate alınır. KPSS sınavı dışındaki hiçbir kamu sınavı dikkate alınmaz.[/FONT]

ömss ile tabı kı hıc bır baglantısı yok...Özel bir şirkettin iş kur vasıtasıyla zorunlu özurlu kadrosunu doldurmak ıcın,alım yapıyor işte...Otogar için metro trizmin buro memuru alımı ıcın davetiye mektubu gonderıldı..gidip gorusup işin ayrıtısını ogrenıcem...DEVLET MEMURLUGU GİBİ DEGIL..ÖZEL YANİ..

O halde ataman gerçekleşene kadar,bu fırsatı değerlendir derim!

işkur devletde sana iş verirse git calış memurlukdan iyi olur özele tenezül etme esir olursun . elin ayagın baglanır kımıldayaman

2 Ay önce özel şirkette işe başladım. Senin gibi ikilemdeydim. Ve iyi ki başlamışım işime gayette memnunum.
Sana nerede, kim ne söylerse söylesin. Tabi ki başkalarının fikirlerini mutlaka al ancak git mülakatına gir ve işine başla. Deneme yanılma yöntemi sonuçta. Memurluğun gerçekleşene kadar bu bir fırsattır.:eek:

srhtslymn;

Aynı şeylerı dusunuyoruz..umarım pısmanlık duymam...tsk ederım bılgınız ıcın.

Bu puanla sizce durumum ne olur..atanırmıyım atanmazmıyım.?

bu puanla sizce durumum ne olur..atanırmıyım atanmazmıyım.?

valla kardeş bende 82,121 aldım ortaöğretim. Bekliyecez görecez bence bu konuda fikir sorma ben ilk atamada kendimden biliyorum çok büyük hayal kırıklığı yaşadım

Üst Alt