Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS'de 2013/1 Atama süreci bitti. Sıra tercih sonuçlarının açıklanmasında

Konular
49
Reaksiyonlar
0
ÖMSS de 2013/1 Ömss Atama süreci Şu an BİTTİ.... SIRA DAHA ZORLU SÜREÇTE TERCİHLERİN AÇIKLANMASI...

Hadi hepimizin Hakkında Hayırlısı.....

inşaallah hakkımızda hayırlısı olur ve atanırız 7 aydır bu anı bekliyorum

Rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını versin.

Rabbim hakkı olan herkese devlet ekmeği yedirsin. İnşallah atanırız çok yoruldum özelde çalışmaktan.. :(

amin inşallah atanırız

en düşük hizmetli veya memur maaşı ne kadar bilen varmı

puan 81.50 ilk 6 tercih antalya.3.mersin.3.muğla.3.karaman hepsi memur allah ençok ihtiyacı olanlara nasip etsin hepimizin hakkında hayırlı olan ne ise o olsun...

yiyecek ekmeğimiz içecek suyumuz varsa nasipse çıkar gelir karşımıza..Hayırlara vesile olsun inş. sonuçlar şimdiden..

Hz Allah cc li hepinize inşallah hayırlı kapılar açsın ....

Çok eski Bir şiir de derki .......
[FONT=Verdana]
Pir sultan abdal'ım hey dost dünya durulmaz [/FONT]

[FONT=Verdana]Gitti giden ömür ömür geri dönülmez [/FONT]
[FONT=Verdana]Gözlerimde şah yolundan ayrılmaz [/FONT]
[FONT=Verdana]Ben de bu yayladan hey dost şaha giderim

ŞİİR :pir Sultan Abdal
[/FONT]

Bir edebiyat cı olarak şahsımın Halk edebiyatına ait en sevdiği anadolu ağızıyla söylenmiş şiirlerindendir .... Bu şiiri bir başlık başlık açarakta yayınladım ....

Arkadaşlar bu şiirin siyasal veya Başka maksatı yok ...

ALLAH cc hepinize Ömür versin sağlık sihat versin atanıp ta Atandığımız yere gide bilelim ... Yeniden Başlamak zor ...Bulunduğun yerde devam etmek zor ... YAŞAMAK umut etmek zor ... YANLIZLIK ZOR ... Ayrılık zor ....yol gözlemek zor

Hayat zor Yaşamak zor,durmadan yola devam zor .... Ama herşeye rağmen yola devam zor yıkılmak zor yıkılmadan devam zor ....Yok Arkadaş zor mor Atanıp ta gideceğiz kaderimizi göreceğiz ...

Hadi hayırlısı....

Allah herkesin yardımcısı olsun haktan hayırlısı kura çekimi ne zaman yapılacak bilgi olan arkadaşlar yazarlarmı

Erkan kura atama aynı anda yapıldı geçen sefer..büyük bir ihtimalle törenle yapılır ama kesin tarih yok haftaya belki..

evet arkadaşlar kura nezaman çekilir acaba bilgisi olna ??

arkadaşlar istanbul tuzla belediyesini yazan var mı ve kaç puanla tercihte bulundunuz?Bana özelden mesaj atın lütfen cevaplarınızı göremeyebilirim çünkü sık sık girmiyorum tşk ederim.

Üst Alt