Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS tercihi mi üniversite mi? Hangisini tercih etmeliyim?

ahmet2727

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar ben ömss lise düzeyinden 83,13 puan aldım.Şu anda bir vakıf üniversitesinde bilgisayar mühendisliği hazırlıktayım.Ben şu anda ikilemdeyim tercih konusunda ve birde bana ikisini birden yapabileceğimi söylediler.Bu konuda bilgisi ve önerisi olanların fikirlerini bekliyorum.

ikisine de devam et. üniyi akşam öğretimi olarak okursun. atanırsan da çalışma saatleri bellidir. 08:00 - 17:00 arası.

Merhaba Ahmet bey kolay gelsin.

Bencede tercih yapın ve inşallah atanırsınız.Devam mecburiyeti olan bi üniversitedesiniz anladığım kadarıyla bazı kurumlarda sıkıntı çıkardıklarını duydum ancak genelde okuyan memurlara anlayışlı davranan kurumlarda var.Bi yol bulunur diye düşünüyorum.Bence şansınızı deneyin derim.

Devam mecburiyeti olan bir üniversite ustelik gece ogretimi yok bakalim bir tecih yapalim neler olur bakacagiz.Ilgi ve alakaniza tesekkurler.

Üst Alt