Maral engelliler özürlüler yok artık seksen puan altı düz lise mezunları tammen atama umudunu kesti...... Ama umut kesilecek zaman değil, tam tersi umut edilecek zaman esas zorlu süreç bitti , sınavı yapıldı...... sonuçlar açıklandı....ilk ataması yapıldı.....yedek ataması olacak dennildi.... Bunun yanında ikinci veya üçüncü ataması yapılacak dendi ..... Lise Düzeyine Söylüyorum ......Ey Ömss ye Giren Özellikle 75/85 arası puan alıp atnamayanlar......neden bu gurup lise düzeyi çok kalabalık 75/85 arası 6 bin kişi kadar lise mezunu var ve ikinci atama ve yedek atanma olursa bu gurubun şansı çok yüksek .....lisans ve ön lisansa diyecek kelimem yok zaten bir avuçlar nerdeyse hepsi atanacakta farkında diğiller....Neyin peşin de bu özürlüler herşey bitmiş gibi davranıyor....20 Bin Kişi Alınacak dendi 4bin kişi işe alınmadı Daha 16 Bin kişilik kontenjan Boş....Nerdeyse onlaca bakanlık ve kurumdan parmakla sayılacak kadar kurum alım yaptı....Alan Kurumlarda Belirli şartlar aradı . oda Fiyaskoyla Sonuçlandı durum ortada ....Şu an Hangi kurum Hangi özürlüden vasıf arayacak ..en fazla birkaç sertifika isteyecek. ÖMSS de taşlar yerine yeni oturdu ....bed dua etmek birilerini suçlamak işin kolay yanı ...aslan gibi yorumlarınızı yazın isteklerinizi söyleyin, formda sesinizi çıkarın....
Ömss de Hükümeti suçladığınız kadar ,kendi derneklerinizi ,medyayı,mualefeti,birokrasiyi.....öncelikle kendinizi suçlayın ki Bu süreç çözülsün ...ağlamayan bebeğe kimse süt vermez...
her köşede her ilde onlaca özürlü derneği adı altında yerler var çoğu özürlülerin sorununu çözmek için devletten ödenek alıyorlar ..hani nerdeler...
Ben parti ismi vermiyorum,siyasi konuşmalrıda sevmiyorum Ama gerçekler ortada ...A parti Ömss yi yaptı .....B Partide sahip çıksın, Mecliste Kürsüsün de Herşeyi soruyorlar herşeye cevap veriyorlar da....... ÖMSS mi Akıllarına gelmiyor ....A parti millet vekillerini Halk seçti......Halk kim ?Sen Ben....... B pari millet vekilleri T.B.M.M MECLİSİ ' ne oturdukları koltuklara çıktıkları kürsüye , Atanıpta mı geldi ,seçim yerine sınavımı girdiler.....onlarda oy veren sizden bizden ,senden benden birileri....Ömss ye Bu Milletin Tüm vekilleri Meclis çatısı altında sahip çıkmalı....A parti veya sadece Hükümet diğil...