Sevgili engelli arkadaşlarım,devletimizi eleştirirken lütfen elinizi vicdanınıza koyarak eleştirin.parti gözetmeden eleştirin.Bu hükümetten önce engellilerin yüzüne bakan mı vardı.Özürlü olmaktan utanırken şimdi her alanda bize pozitif ayrıcalık tanınarak göğsümü gere gere ben engelliyim diyebiliyorum.Bu devlet engellilere kucak açtı sesimizi duydu.Halimizi anladı bunun içinde bir takım olanaklar vermeye çalışıyor.Ben 42 yaşındayım.Bu yaşa gelene kadar ben böyle olanaklar görmedim.Şimdi bende bu yaşta memur olmaya çalışıyorum.İnanın ki ben kendimden utanarak büyüdüm ve yaşadım.İşe alınmadım.Şimdi işkura kaydını yaptırıyorsun özel sektör devlet korkusundan seni işe almak zorunda kalıyor.Ki bu devlet kendi içindede büyük uğraşlar veriyor kadro açmak için.Göreceksiniz.20.000 küsür kadro 2 yıl içinde doldurulacak.Ben imamhatipli değilim.Herkes takmış Diyanet başkanlığına.Ya bu zamana kadar boş kalmış kadrolarını adamlar tam olarak açmış.Tabiiki ilgili alan olan okullardan alacaklar.Böyle özellikli başvuran arkadaşlar var ki onun içinde artı sertifikalar yeterlilik belgeleri istiyorlar.Diyanete ben teşekkür ediyorum.Diğer bakanlıkların kamu dairelerininde diyanet gibi kadrolarını tam açmalarını diliyorum.Diyanetin isteyiş tarzında eksiklikler olabilir.İnsanlar bu konuda daha önce aydınlatılabilirdi.Bende diyorum acaba istedikleri kriterlerde kaç engelli olabilir diye.Ama eleştiri mantıklı dozunda ve yapıcı olsun ki düzeltme yoluna gidilsin.Arkadaşlar İnanın ki devlet biz engellileri böyle düşünmeye devam etsin hiçbir engelli boşta kalmayacak.Bu devlet kendine bakamayacak durumda olan engelli kardeşlerimize maaş bağladı.Birde evde bakan kişiye maaş bağladı.Sağlıktan bedava yararlanmaya başladı.Artık bakanda utanmadan sıkılmadan bakıyor.Okullarımıza,devlet daireleri özel mülkiyetler artık engellilere göre düzenlenmeye mecbur tutuluyor.Zamanla her şey dahada iyi olacak böyle giderse.Devletimiz engellilerin bütün yükünü almaya çalışıyor.Siz istiyorsunuz ki hemen100.000 imizide devlet alsın .Sabır arkadaşlar.Sakın beni AKP li zannetmeyin.Ama büyük bir sempati duymaya başladım.Çok taktir ediyorum.Eskiyi bilen biri olarak gelecek bizlerin arkadaşlar.
Tabii ki devletimiz biz engelliler için hayat standartlarımız için bir şeyler yaparken eksik tarafları olabilir,düşünülmemiş olabilir.İşte o zaman,olumlu yönde,eksikleri tamamlama yönünde eleştirilerimizi mutlaka yapmamız gerekir.Benim kızdığım konu,çok şiddetli olumsuz eleştiriler üzerine.Çirkin küfürler,devlete isyanlar,ağır tahrikleri eleştirdim.Biz olumlu yönde eleştirdikçe ileriki zamanda devlette eksik gördüğü konuları düzeltecektir.Hani yeni bir ev yaparsınız,her detayı düşündüm dersiniz.Ev biter,ah keşke şurasını da böyle yapsaydım daha güzel olurdu dersiniz.Ama bir daha ev yaparsanız o detayı gözden kaçırmazsınız.Devletimiz biz engelliler için birçok güzel işler yapmaya başladı.İleriki zamanda bizlerin eleştirilerini kulak ardı etmeyecek.Olumlu gördüklerini düzelteceklerdir.Her şey gönlünüzce olsun. leo....
Tabii ki devletimiz biz engelliler için hayat standartlarımız için bir şeyler yaparken eksik tarafları olabilir,düşünülmemiş olabilir.İşte o zaman,olumlu yönde,eksikleri tamamlama yönünde eleştirilerimizi mutlaka yapmamız gerekir.Benim kızdığım konu,çok şiddetli olumsuz eleştiriler üzerine.Çirkin küfürler,devlete isyanlar,ağır tahrikleri eleştirdim.Biz olumlu yönde eleştirdikçe ileriki zamanda devlette eksik gördüğü konuları düzeltecektir.Hani yeni bir ev yaparsınız,her detayı düşündüm dersiniz.Ev biter,ah keşke şurasını da böyle yapsaydım daha güzel olurdu dersiniz.Ama bir daha ev yaparsanız o detayı gözden kaçırmazsınız.Devletimiz biz engelliler için birçok güzel işler yapmaya başladı.İleriki zamanda bizlerin eleştirilerini kulak ardı etmeyecek.Olumlu gördüklerini düzelteceklerdir.Her şey gönlünüzce olsun. leo....