Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS Kadro Açıklamasına Tepki Verelim

TANER41

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
[FONT=lucida grande]arkadaşlar şu adreslere mail atmış olsak telefon açmış olsak mesaj atmış olsak bence bi derece haberlerde engelliler tepkili diye bir başlık atarlar diye düşünüyorum. ve fatma şahinde bir açıklama yapmak zorunda kalır.arkadaşlar hangi partiden hangi görüşten olursanız olun yada benim işim oldu yada benim işimi şu bakan şu abi halledecek ben karışmayım diye düşünmeyin lütfen her koyun kendi bacağıından asılır fikri tarih oldu şimdi öyle olduğu zaman
koyun kendi bacağından asıldımı zaman geçtikçe çürüyo kokuyo sinekleniyo çevresine çevresindekilerede zarar veriyor.lütfen sadece kendimiz için değil hepimiz için mücadele edelim.

ÖMSS'de açıklanan 5423 kişilik kadro 120 bin başvuru olan ÖMSS için çok az. Sesimizi duyurmak ve kadro sayısının arttırılmasına ilişkin aşağıda yer alan kurumlara,gazetelere mail atarak, telefon ederek ÖMSS'de kadro sayısının arttırılmasına yönelik eylemimize destek olabilirsiniz. Bu resmide lütfen paylaşın herkesin haberi olsun................BAŞBAKANLIK;[/FONT]

[FONT=lucida grande]TELEFON(0312) 422 10 00 BİMERE İSTEK ŞİKAYET BAŞVURU: [/FONT]..::: <<< BAŞBAKANLIK İLETİŞİM BİLGİLERİ >>> :::..

[FONT=lucida grande]****************[/FONT][FONT=lucida grande]*********************************
ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI
Telefon :0 312 296 60 00
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı
Tel: (312) 422 55 00
Fax: (312) 422 55 44 pbx
Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği:
Fax: (312) 424 01 79

CUMHURBAŞKANLIĞI;
Tel : 0 (312) 470 23 08 - Faks : 0 (312) 470 13 16
E-posta : cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr

FOX TV Fatih Portakal ile Çalar Saat programına yazı göndermek ;

Turkiye Ses Ver sitesini kullanın..orda bizzat kendisi konu açıp yorum da alıyor sanırım..

fatihportakal@turkiyesesver.com buda programın e-mail adresi...

Gazete ve TV kanalları iletişim e-mail'leri;
haber@ntv.com.tr
info@cnnturk.com.tr
anahaber@atv.com.tr
anahaber@kanald.com.tr
editor@kanald.com.tr
info@showtv.net
webmaster@startv.com.tr
starhaber@startv.com.tr
webadmin@stv.com.tr
haber@stv.com.tr
webmaster@trt.net.tr
haber@tgrthaber.com.tr
webmaster@tgrthaber.com.tr
editor@aksam.com.tr
vakit@vakit.com.tr
info@birgun.net
haber@bugun.com.tr
postakutusu@cumhuriyet.com.tr
dunya@dunyagazetesi.com.tr
okur@htgazete.com.tr
bpamir@htgazete.com.tr
arif.simsek@tercuman.com.tr
katkaya@hurriyet.com.tr
ybayer@hurriyet.com.tr
okur@milliyet.com.tr
aguclu@milliyet.com.tr
can.dundar@e-kolay.net
t.akyol@milliyet.com.tr
vatan@oncevatan.com.tr
posta@simge.com.tr
mabirand@e-kolay.net
hcelik@posta.com.tr
myetkin@radikal.com.tr
editor@sabah.com.tr
starextra@stargazete.com
mkaraalioglu@stargazete.com
iletisim@taraf.com.tr
habertaraf@gmail.com
elif.cakir@yahoo.com
okuyucu@ihlas.net.tr
lutfi.koksal@tg.com.tr
mehmet.soysal@tg.com.tr
catakli@gazetevatan.com
halklailiskiler@yenisafak.com.tr
mseker@yenisafak.com.tr
rozdenoren@yenisafak.com.tr
internet@zaman.com.tr
e.duman@zaman.com.tr
s.isiklar@zaman.com.tr
uluch@sabah.com.tr
emre.akoz@sabah.com.tr[/FONT]

Istediğimiz kadar mail atalım veya arayalım değişen bişe olmayacak bence yine torpili olanlar atanacak ... Zaten sadece kura ile atama bekleyenlerin buna bende dahil olmak üzere hiç şansımız yok allah yardımcımız olsun ama hiç ümidim kalmadı benim ...

ÖMSS MEMUR ALIMI KADRO SAYILARI
08 Ocak 2013 Salı 10:04
Tarih :

Kimden :
kaya2185@mynet.com

Kime :
bimer@basbakanlik.gov.tr, cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr, fatihportakal@turkiyesesver.com, pinarating@bestfm.com.tr, haber@ntv.com.tr, info@cnnturk.com.tr, anahaber@atv.com.tr, anahaber@kanald.com.tr, editor@kanald.com.tr, info@showtv.net, webmaster@startv.com.tr, starhaber@startv.com.tr, webadmin@stv.com.tr, haber@stv.com.tr, webmaster@trt.net.tr

Merhabalar,
Yaklaşık 100.000 açıktabekleyen ömss magduru şu an devletin açtığı 5000 kadroya atanacak nerede kaldı 20.000 diye söz edilen rakamlar sesimize kulak verin her yıl 100.000 'lerce memur alımı yapıyor bu rakamların %3 engelli kadrosuda aynı zamanda alınması gerekmiyormu neden sadece 5000 alım yapılıyor yeni yıl yeni planlamalar yapılırken neden bu rakamlar göz önünde bulundurulmuyor,hakımızı verin sıkıntılarımızı duyun,duyurun saygılarımla

Ömer
ŞANLIURFA

"Zamanın birinde Hz.İbrahim Nemrud tarafından günlerce önceden hazırlanan dev ateşin ortasına mancınıkla fırlatılacak ve hayatına son verilecektir...Bu haber o civardaki varlıklara hemencecik yayılır..Ve bir karınca görünür Babil'in tozlu topraklı yollarında...Ağzında da bir damlacık su ile ateşe doğru ilerlemektedir..

Bu olayı gören biri hemen karıncanın yanına yaklaşır ve sorar:

- Ey karınca! Nereye gidiyorsun? O ağzındaki su damlacığını ne yapacaksın?

- Hz.İbrahim'in atılacağı ateşe doğru gidiyorum..Bu ağzımdaki su damlacığını O'nun atıldığı ateşi söndürmek için kullanacağım.

Bu sözleri duyan kişi hayretler içinde kalarak:

- Şu bir damlacık su ile mi Hz.İbrahim'in ateşini söndüreceksin?

- Evet Hz.İbrahim'in ateşinin bu bir damla suyla sönmeyeceğini ben de biliyorum..Ama ateşi söndüremesem de safımı belli edeceğim..."

SAFINI BELLİ ET !
YAZ<ÇİZ<ARAZ<E POSTA GÖNDER

arkadaşlar ben bimere sayın başbakana lütfen iletilsin diyerek kadro ilgi yazdım yazım aile bakanlılgı ve çalışma bakanlıgına gönderilmiş lütfen herkes bimere yazsın

kardoların bir miktar arttırılması lazım %3 ten %5 çıkarılabilir ama bu birden olacak bişey değil bir arkadaş demiş ki
yine torpilliler atanacak ne alakası var o senin dediğin 12-13 yıl önceydi bu dönemde heleki engelli sınavında torpil olmaz olsaydı 2010 daki sınavda olurdu sen yanlış düşünüyorsun arkadaşım

Ömss kadroları artırılsın diye bir imza kampanyası düzenlenmişti bir arkadaşımız sınava müracaat eden 120 bin kişi iken imza kampanyası hüsranla sonuçlandı biz çok önceleri yaptık çok şey denedik ama birlik beraberlik olmayınca birde buna hükümet yalakaları eklenince malesef sonuca ulaşmak çok zor oluyor yapılanlar görmezden gelinmiyor ama biz hak ediyoruz bu tavır hareketleri önüne atılana razı olan bir sindirilmiş toplum olduk hakkını savununca üç beş gereksiz çıkıp hemen a b c partisi yalakalığına başlıyorlar Bu durum böyle sürer gider. bir yıl içerisinde iki atama yapamayız dediler ek atamayıda arada kaynattılar Allah herşeyin hayırlısını hak yiyenleride bildiği gibi yapsın...

saçmalamayın arkadaşlar ne torpili o yüz yıl önceydi en büyük torpili insanın kendi beyni ypıyo kendine önlisans mezunuyum al 87 yi bak torpile gerek kalıyomu
tamam öncelerde varmış ama ömssden sonra o olay tarihe karıştı artık hak edenede hakkını verin lütfen yok torpil felan esas artık böyle düşünenlere allah akıl fikir versin

adamlar orduyu bitirdi engelliyimi dinleyecekler. şansımıza bir mail de ben attım.

PUAN PUAN PUAN.
Puana göre alım yapılmayacaktı madem bu sınav niye yapıldı.
Lise kadrolarının yarısına 2001 koşulu ile düz memur alımı yapılmalı.

50 tane yere mail attık hadi hayırlısı

dıe anothar day rumuzlu arkadaşım;
sen 50 puanla atanan adamın tercih ettiği yeri tercih ettinmikitorpil var diyosun eğer torpil oynasa idi o listeleri göğsünü gere gere ösym nin sitesinde yayınlayamazlarda torpil söylentilerine mahal vermemek için o listeler orda ama ne fayda varsa itirazın eğer o 50 puanlık yeri sende tercih ettiysen o yerleşti ben açıtayım diyosan itiraz hakkın var o benden önce neden oraya atandı diye burda puanla birlikte tercihlerde çok önemli mesela bir yeri 40 puanla biri tercihine yazmış diğer bir kişi 80 almış olsun ama 40puanlık yeri ondan başkası tercih etmemiş 80 alan adamda hep yüksek yerleri yazmış orayada hep 90 puanlar atanmış bi bakmışlar 80 puanlı açıkta kalmış 40puan alan orayı ondan başka kimse tercih etmediği için atanmış al sana torpil bunun adı torpil değil yanlış tercih arkadaşlar listelere bakın osymnin sitesinde kim kaç puanla yerleştiyse yazıyo tercih ettiğiniz yerlere sizden daha düşük puanlı birileri atanmışsa buyrun itiraz hakkınız var ama o listeler hala orda bayrak gibi asılı iken görün diye bırakın torpili morpili hak eden çalışan yerleşti saçmalamayın artık ya

hatice çevik
hay ağzına sağlık arkadaşım aynen
ben babalar gibi 94 puan alıp atandım yapılsaydı benim zamanımda yapılırdı torpil 90 alanlar açıkta kaldı yukardan aşağıya geldiler en son 90 alanlar giremedi 2012 kpss atamalarında biri 38 puan almış çocuğun tercih ettiği yeri kimse tercih etmemiş atanmış torpil diye kendini yırtanlar 2012 ömss de kırıkkale ve bolu milli eğitim 81 puanla kapattı alımı kimse oraları tercih etmedi sonra vay efendim açıkta kaldık adam gibi tercih yap kalma bir arkadaşım 89 puan ladı hizmetli kadrosunu beğenmedi tercih ettiği memur kadrolarına da puanı yetmedi açıkta kaldı kendi memleketine de ondan düşük alan biri atandı adamın biri demiş orduyu bitirdi engelliyimi bitiremeyecek bunlar iktidarda yokken kaç engelli işe alınmış acaba hem 28 şubatı ne çabuk unuttular asker sincanın içinden tank yürüttü millet o zaman ağzını bile açamıyordu o ordunu eski mensupları bu ülkenin başbakanını astı millet bu günleride yaşadı her neyse torpil olayları 12-13 yıl önceydi geçti o günler

Recep sağlam kardeş işi yine farklı boyutlara getiriyorsunuz bu hareket ve yorumlardan kaçının engelliler için nasıl bir fayda sağlarız diye düşünün partizanca yazdığınız takdirde olay farklı yöne taşınacaktır ve sonuca ulaşması çok zordur bunun vebalini alırız diyorsanız konuyu siyasete getirerek siz bilirsiniz onada sözüm olmaz zaten . Bu konu başlığındaki amaç ne siz konuları nerelere getiriyorsunuz. sistemin bozukluğundan kaynaklı adaletsizlik söz konusu bunların düzeltilmesi gerek tercih sayılarının yükseltilmesi en başta olması gereken konular ataması yapılmayan arkadaşlar söz konusu ve memur olamaz damgası yedi bu kardeşlerimiz bunları konuşun nasıl fayda sağlarız bunları düşünelim ...

dün akşam meclis tv izledim bugun tanaklardan buldum milli egitim bakanının sözlü cevabı bakın ben yuh artık diyorum meclis tuttanagı aynen

Sayın Topcu'nun (6/639) esas numaralı soru önergesi: Bakanlığımızca 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında yapılan özürlü personel istihdamı, özürlülerin devlet memurluğuna atanma şartlarıyla, yapılacak Merkezî Sınav ve Kura Usulü Hakkında Yönetmelik Hükümleri doğrultusunda gerçekleştirilmektedir. Söz konusu yönetmeliğin 11'inci maddesi gereğince Bakanlığımızda yurt dışı teşkilatı hariç toplam dolu memur kadro sayısının yüzde 3'ü oranında özürlü personel istihdamı yapılmaktadır. Sistemde yapılan…BİNNAZ TOPRAK (İstanbul) - Engelli efendim, özürlü değil.
MİLLÎ EĞİTİM BAKANI ÖMER DİNÇER (Devamla) - Affedersiniz?
BİNNAZ TOPRAK (İstanbul) - Engelli.
MİLLÎ EĞİTİM BAKANI ÖMER DİNÇER (Devamla) - Engelli, anladım. Evet.
BİNNAZ TOPRAK (İstanbul) - Teşekkürler.
MİLLÎ EĞİTİM BAKANI ÖMER DİNÇER (Devamla) - Sistemde yapılan bilgi güncellemelerinden sonra 27/09/2012 tarihi itibarıyla toplam dolu memur kadro sayısı, tüm hizmet sınıfları 840.180'dir, toplam çalıştırılması gereken engelli personel sayısı 25.205'tir. Dolu memur kadro sayısının yüzde 3'ü, toplam çalışan engelli personel sayısı 8.646, toplam açık olan özürlü kontenjanı 16.739'dur. Bu çerçevede, 2012 yılında Bakanlığımız taşra teşkilatında özürlü personel olarak istihdam edilmek üzere memur kadrosunda 135, hizmetli 708 olmak üzere 843 adet kadroya Engelli Memur Seçme Sınavı sonucuna göre yerleştirme işlemleri yapılmış olup, atama süreci hâlen devam etmektedir.

bu tutanak 08 ocak 2013 aitir yani dün canlı yayında izlemiştim

Bio
Allah aşkına sistemde nasıl bozukluk var hak mı yeniyor atamamı yapılmıyor hem kendi üslıbuna birbaksana
''iktidar yalakaları'' bu ne demek ayrıca adam gibi tercih yapmayıp sonrada açıkta kaldık demeye kimsenin hakkı yok torpil işleri bitti eğer torpil olsaydı ben merkez ilçelerden birinde görev yapardım ha bir de sen sadece siyaset kısmını okumuşsun yazının rakamlarla örnek verdim onu görmemişsin acaba neden?

Evet burda engellinin hakları mühim olan sistemde çok bozukluklar var süreç içerisinde bunları dile getirmeye ve gerekli yerlere ilettiğimi çok kişi bilir senin bilmene gerek yok insanların hakları parti yalakalığı yapan ve partilerden üstündür benim gözümde dostum siyasi fikre sahip olabilirsin burada onları savunma yeri değildir siyaset parti çatısı altında yapılır eğer siyasi konuşmak istersen açarsın bir başlık çekersin sen gibi partizanca konuşanlarıda o başlık altında konuşursun evet üslup bu , güzel kardeşim demek ki siyasi yalaklık peşindesin ki o sözüm sana dokundu demek ki düşüncemde yanılmamışım sende bu tepkinle ne olduğunu ortaya koymuşsun laf cambazlığını bırak yazdıklarım karşımdaki kişinin anladığı kadardır.Beni a b c partisi ilgilendirmez beni engellilere engellerin kaldırılacağı sözünü vermeyip tutmayanlardan hesap sormak onları sıkıştırıp haklarımızı almaya çalışmak ilgilendirir boş işlerle uğraşacak vaktimiz yok sen gibi, hangi başlığa yazsan bir iktidar savunuculuğu yapıyosun aç bi başlık yapacaklarını orda yap insanların mücadele için insanları toparlamaya çalıştıkları ortamda bu tip yorumlarınla bölme konuları saptırma ...

Bizim destek verdiğimiz imza kampanyasında 4,5 ayda 2365 imza toplayabilmişiz.
Yeni oluşturulan imza kampanyasında 1 haftada 475 imza toplanmış. Bizler birbirimize destek vermezsek kimse dönüpte bize destek vermez bunu unutmayın

arkadaşlar bakın burda önemli olan torpil varmış yokmuş yada birileri iktidar yalakalığı yapıyomuş değil önemli olan ne kadar engelli insan varsa öncelikli olarak gerçekten işe ihtiyacı olan onların yerleşmesidir.burda siyaset yapmaya gerek yok ekmek aslanın midesinide geçti artık bugün -5lerde bir engelli kardeşimiz elinde tespih bu soğuklarda onları satıp evini geçindirmeye çalışıyodu çevirip sohbet ettim evli 3 tane çocuğu varmış muhabbet öyle derinlere gittiki adamın gözlerinden boncuk boncuk yaşlar döküldü.o görüntüden sonra ben işe girmişim girmemişim iktidar gitmiş gs küme düşmüş hiç önemli değil ben şunu diyorum kadro sayısının artırılması için herkes kendince bir çaba göstersin ne bileyim benim aklıma gelen büyükşehirlerde misal istanbul ankarav.s. reklam tabelalarına engelli dernekleri fatma şahin sözünü tut diye altınada onun ağzından en az 20000 engelli memur alacağız lafını koydum mu bakalım ne diyecek lütfen şuan çalışan çalışmayan maddi durumu iyi olan olmayan akpli chpli mhpli hiç farketmez bu konuda herkes aynı hareket edersek bunu başarırız diye düşünüyorum...

Taner kardeşim benim söylemek istediğim ömss sürecinden önce başlayan bir durumdur her konuda siyaseti önce tutup konuları dağıttılar ve senin şu düşüncelerini benim eski başlıklara bakarsan ne zaman hangi tarihte aşağı yukarı neler yapıldığını görürüsün biz çok önceleri söyledik adamlar hala engellilerin haklarını savundukları partilerinden daha geri bir planda tutup parti sözcülüğü yapıyorlar. En son sözüm şudur İNSAN VE ENGELLİ OLAN HERKESİN HAKKI hangi parti olursa olsun benim için ilk plandadır hepsinin canı cehenneme her kim olursa olsun hala siyasi konuşmaya yalakalık yapmaya devam ederse aynı şekilde cevabını alacaktır bu şekilde kimsenin konuları baltalamaya hakkı yoktur.

İMZA SAYILARI;
Dün; 2365'Dİ BUGÜN 2374 olmuş. Linki;
http://imzakampanyam.com/omss-hatalari-duzeltilsin-kadrolari-arttirilsin-devlet-3-sartini-yerinegetirsin-imza-kampanyasi

Dün; 475'di Bugün 649 olmuş. Linki;
http://imzakampanyam.com/omss-icin-ayrilan-kadro-5-423-tur-lutfen-bu-kadronun-artirilmasi-icin-destek-olun-imza-kampanyasi

ben her benzer konu açıldığında söyledim yine söylüyorum arttırılsın ama bunu %10 değil %5 yapsınlar ha atamaların azlığından şikayet ediliyor sen bütün enghellileri atarsan alttan gelenler kadrolar dolduğu için en az 15 yıl atama bekleyecek yazık değil mi sistemdeki bozukluğu açıklasana bio efendi bana engelli kadroları arttırılıpta bütün hepsi doldurulur ve alttan gelenler açıkta kalırsa siz eğer bu seferde bunlar kadroları şişirdi demezseniz ben de bişey bilmiyorum çünkü bu engelli milletini memnun edemezsin çünkü sizin temeliniz muhalefet ayrıca ben doğprunun haklının yanındayım eğer engelliler için diğer partilerden biri yatırım yapsa onuda savunurum geçmişte yapılmayan yatırımları yapıyorlar diye adamlar kötü oldu eee besle kargayı oysun göznü

Adam hala siyaset konuşuyor ya kardeşim siyaset ile dalma konulara herkesin doğrusu kendine doğrudur laf ebeliği yapma sen partizanca tutumun olduğu sürece zaten sistemdeki genel eksikliği görmene imkan yok seni bu saatten sonra muhatap almıyorum kusura bakma git kumda gülle oyna sen şöyle eski forumdaki konu başlıklarını tek tek oku ben ve ben gibi sadece insan ve engelliyi düşünen insanların yorumlarını ve görülen eksiklikleri oku anla idrak et sonra gel bana soru sor muhatabım ol en az bizler kadar sende mücadele et baş tacısın o kardeşlerim içerisinde akp chp ve mhpli olanlarda mevcuttu ama sen gibi değildi hiçbiri olmasında zaten NOKTA...

sana diyorum ki aksaklıkları söyle anlat iki de bir yok aksaklık var nedir aksaklık asıl laf ebeliği yapan sensin inşallah başka bir parti iktidar ourda emdiğiniz süt burnunuzdan gelir

Bana beddua edecek özellikle bir siyasi parti yüzünden daha anasından düşmedi adam ol lafını sözünü bil yukarda yazdım araştır bul gör boş beleş konuşup durma dünkü bebe...

Daha bugüne kadar boş beleş kimse beddua etmedi hayır duasından başka haddini ve yerini bil yoksa ben gayet net bir şekilde bildiririm dikkat et 657 den kaydırmasınlar seni ...

Arkadaslar memurlar net anasayfada tepki haberimiz yayinlandi Insallah yetkililer sesimizi duyarlar

Arkadaslar bu saglam turk denen uyeyle yazismalari kesin tuzu kurularla isimiz yoook

Üst Alt