Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ömer Köroğlu' ndan seçmeler...

özer özkan

Aktif Üye
Konular
113
Reaksiyonlar
1
[FONT=Trebuchet MS]kendine iyi bak
Kendine iyi bak bir veda degil, elveda cümlesidir coğu zaman…[/FONT]

[FONT=Trebuchet MS]O üç kelimeden çok daha fazlasını gizler içinde.[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Kendine iyi bak, çünkü bendan sonra ben yanında olmayacağım, olmamı istesende istemesende..[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Sevdim bir zamanlar seni hala seviyorum ve benden sonrada mutlu olmanı istiyorum.[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Olurda bir gün dönersem seni iyi bulmak istiyorum.[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Kendine iyi bak çünkü bundan sonra kendinden başkası olmayacak yanında sana bakacak,Ben olmayacağım.[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Kendine iyi bak ve beni düşünme çünkü bende seni düşünmeyeceğim artık.[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Arama sakın beni yazma çünkü ben yazmayacagım.[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Sil beni yüreğinden çünkü ben silecegim.[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Fakat yaşanılan,paylaşılan güzel şeylerin hatrına sana yürekten mutluluklar diliyorum.[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Ben bir daha dönmemek üzere gidiyorum….[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Kendine iyi bak aramızda gecen her şeye rağmen benden sonra iyi olduğunu bilmeyi tercih ederim.[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Aslında bilmem çok önemli degil, iyi olduğunu var sayacağım.[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Seni bir daha asla görmemek üzere gidiyorum.[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Seni kendinle başbaşa yapayalnız bırakıyorum.[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Biliyorum kendini bırakacaksın benden sonra o yüzden bak diyorum…[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Aslına bakarsan çokta fazla umursamıyorum.. Ahhh…[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Kendine iyi bak derler ve giderler..[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Tutukuyla sevenler bazen birden fazla söylerler bunu çünkü onları ayırmak eti tırnaktan ayırmak gibidir, kolay kolay kopamazlar onlar…[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Sürec çok acı vericidir, yürek parcalayıcıdır.[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Her seferinde azalan umutlarla geri döner ve yine kendine iyi bak sözleriyle ayrılırlar.[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Taaki umutta sevgide tükeninceye kadar,[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Taaki son elveda mezar sessizligine bürününceye kadar.[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Tutkunun ötesinde sevenler bir kez kendine iyi bak derler ve giderler…[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Onlar bu acıyı bir kezden fazla kaldıramayacaklarını bilirler..[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Kendine iyi bak derler ve giderler.[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Bu sözlerin içinde ihanet yok hiç bir zaman olamaz derler ve giderler…[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]En büyük ihanet degilmidir aslında seveni,ihtiyacı olanı yüz üstü bırakıp gitmek.[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Kendine iyi bak derler ve giderler…[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Seni suskunluğa mahkum edip giderler.[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Seni parcalara ayırıp en büyük parcayı yanlarına alıp giderler.[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Seni senden alıp giderler.[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Dha kötüsü suçlayamazsın onları tüm bunlar için.[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Kendine iyi bak diyip gidenin gecerli bir nedeni vardır elbet, suclatmaz kendini…[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Savaşmadıkları için kızarsın ama suclayamazsın.[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Savaşmışlarsa yenildikleri için kızarsın yine suclayamazsın,[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Ayrılın kacınılmazlığına inandırır seni.[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Kendine iyi bak derler ve giderler…[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Elinden umutlarını, düşlerini, sevgilerini alıp giderler.[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Bir tek anıları bırakırlar geride[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Birde hatırladıkca gözyaşlarına bogulasın diye unutulmayan nameler.[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Arkalarına bakmadan cekip giderler eger yalnız kalmışsan çünkü insafsızlıklarını görmek istemezler.[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Herşey o saniye orada bitsin, kapansın bu sayfa isterler.[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Bitti diyemedikleri için kendine iyi bak derler.[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Kırıldım ve affedemiyorum diyemedikleri için kendine iyi bak derler.[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Seni istemiyorum artık, hayatımdan cıkaracagım ama bilki hiç unutmayacagım diyemedikleri için kendine iyi bak derler.[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Biliyorum cok kanayacaksın ama daha iyisini yapamıyorum diyemedikleri için kendine iyi bak derler.[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Vijdanlarını rahatlatmak için kendine iyi bak derler.[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Çünkü o kan uzun zaman akacaktır ve o yara asla kapanmayacaktır bilirler.[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Kendine iyi bak bir noktadır coğu zaman kendine iyi bak deme bana…..[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Sadece kötülükler noktalansın isterim ben, oysa sen iyisin.[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Sen gözümdeki ışık, dudagımdaki tebessüm,[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Sen içimdeki sevincsin,[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Sen hayatımdaki neşesin,[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Sen yolumu aydınlatan,[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Sen dert ortağım,[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Sen gönül yoldaşım, Sen b[/FONT]i[FONT=Trebuchet MS]tanesin,[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Kendine iyi bak deme bana nokta koyma.[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Keşke böyle yaşanmasaydı bazı şeyler,[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Keşke affedebilsen beni,[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Keşke bende affedebilsem,[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Keşke döndürebilsek zamanı geriye.[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Nafile…[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Ama yinede gitmesen olmazmı, bitmesek olmazmış[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Sen eksikken ben nasıl tam olurum,[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Senden kalan boşlugu kimlerle doldururum?[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Savaşsak aramıza giren şeytanla olmaz mı?[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Hani büyük aşklar her türlü engeli aşardı?[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Hani gercek dostluklar her sınavı geçerdi?[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Hani sevgi eninde sonunda kazanırdı?[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Hani hayatta hiç kirlenmeyecek degerler vardı?[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Hani en büyük zaferler en kanlı savaşların ardından kazanılırdı?[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Bunların hepsi yalanmış[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Sahiden gitmesen olmazmış[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Bitmesek olmazmış[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Peki ozaman senin istedigin gibi olsun…[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Öyleyse sende KENDİNE İYİ BAK[/FONT]

Son düzenleme:
Üst Alt