Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ölüm aylığına hak kazanamayan eşe prim geri ödemesi ve tazminat davası!?

kalua33

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
23
Selamın aleyküm merhaba arkadaşlar eşim 15 günce hastanede ilik kanserinden dolayı kemoterapi tedavisi görürken hastanede korona virüs kaptı ve vefat etti eşimin daha önceden 1364 gün pirim günü var kızlarım ve ben ölüm aylığı alabilir miyiz alamazsak eşimin yatan primlerini toplu geri alma ihtimalimiz varmış bu tahminen ne kadar olur ve hastanede korona virüs olduğu için dava açmayı düşünüyorum bu konuda bilgi verebilirsiniz sevinirim hastanede eşimle ikimiz bir odada kalırken bizi ve diğer kanser hastalarını başka bir katta 3 erli hasta ve refakatçilerin olduğu odaya taşıdılar tuvaleti bütün hastalar ve refakatcılar ortak kullanıyordu dezenfekte ve eldiven ve odalarda çöp kovası bile yoktu 6 kişi 1 odada kalıyordu 3. gün eşim de ateş çıktı nefes darlığı başladı ve pozitif çıktı 5. gün akciğerleri bittiği için vefat etti bende ve yanında kalan kuzeninde virüs çıkmadı hastanede kaptığı kesin 15 gün hastanede kaldı dışarıya çıkmadı bende yanındaydım ben negatif çıktım şimdi burda ihmalkarlık var dava açsam faydası olurmu bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim hayırlı akşamlar

kalua33
İşe giriş tarihi önemli diye biliyorum 2008 den önce sigortalı olmuşsa ve en az 5 yıllık çalışma süresi ve en az 900 günü varsa oluyor daha sonrası için 1800 gün isteniyor diye biliyorum tam emin değilim en iyisi sgk ya gidip konuşmanız askerlik borçlanması vs olabilir eksik günleri ödersiniz ince bir konu bu yani en iyisini kurum bilir

kurtarıyor baglanır gidin maaşınızı baglatın

çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için

Üst Alt