Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ölmek ve hayata tutunmak [Yaşam]

dostmuzik

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar, şimdi size bir anımı anlatıcam; kötü ama ders verici.
Çok yakın zamanda bir intihar girişimim oldu. Ben 83 dogumlu spastik engelli bir gencim ve bu gune kadar başıma böyle bişey gelmedi...

2008 mart ayında dünyalar güzelı ve benm gibi spastik engelli bir kızla tanıştım ve arkadaş olduk. msn de sohbet etmeye ve birbirimizi tanımaya başaladık. sonra bu güzel kızla kopukluk oldu bulamadım. br gün tesadüf olarak bi şekılde görüştük ben, nerelerdeydin deyince, ben seni msn mden sildim dedi. neden diye sorunca, seninle ilgisi yok dedi ve yine koptuk birbirbirimizden. bu arada yaz bitmişti. ben bir dernekte sekreter olarak işime devam ediyordum.birgün bu dünyalar güzelı kızla bişekilde görştük. beni neden sildin dedim, ama söylemedi. ısrar edince de, abim msn deyken içeri giriyo senin fotonu görüpte zor durumda kalmak istemiyorum dedi. ben de, sen benimle görüşmek istiyo musun, deyince evet dedi. hemen msn den bir bayan ismiyle adres açtım ve bu kıza gönderdim. ama bu kız benim oldugumu anlayamamış. tekrar mesaj gönderdim ve biz görüşmeye başladık. bir gün bana seni seviyorum dedi ben hem şaşırdım hem çok mutlu oldum.

msn de görüntülü olarak tanıştık. ben bu kıza görür görmez aşık oldum. işte dedim hayatımın anlamı, bu güzel kıza karşı çok saf ve temiz duygular beslemeye başlamıştım. duygularımı onunla paylaştım ve çok şaşırdı. ben çok ciddıyım dedim. bana, ben de seni seviyorum ama uzaklık dedi...
arkadaşlar, sizce uzaklık aşka engel midir?
ben evin tek çocuguyum. Allah a şükür maddi manevi herşeye sahibim ama tek eksiğim aşk ve sevgi. bu duyguları da ben bu kızda buldum. çok iyi kalpli, sevgi dolu, merhametli, şerefli, namuslu bir kız. O nu çok ama çok seviyorum ve ömrüm boyunca da sevicem.

yakın zamanda bu kızla tartıştık. ben onu çok seviyorum, tatışmada karşılık veremedim, veremezdim de. dünyam kararmıştı. hayat üstüme geliyordu. karar verdim, intihar edecek, bu sıkıntılı hayattan kurtulcaktım... bizim bi köprümüz var, oraya çıktım. atlıycaktım... haykırdım, neden dedim, neden kimse beni saevmiyor. gözlerimi kapadım ve gözlerimin önüne sevdiklerim geldi ve O kız... deli gibi ağlıyordum... kollarımıı açtım, bıraktım kendimi boşluga...
beni polisler tutmuş. emniyete gittik ifade verdik....

arkadaşlar ben bu kızı çok seviyrum ve onun için herşeyi yapmaya hazırım. bunu O na anlatıyorum ama korkuları var. ben onsuz asla yaşayamam.

arkadaşlar, şimdi size soruyorum: ne yapmalıyım? bana bir akıl lütfen!

teşekkürler...

ask hersey degildir
internet asklari husranla sonuclanmaya mahkumdur
sevdigini zannediyorsundur
nette konusmakla ne kadar taniyabilirsin
seni sevmeyeni sen niye sevdim zannedersin
bosver
salla gitsin

slm

Her şeyden evvel yaşamış olduğunuz olaydan dolayı geçmiş olsun diyorum.
Fakat intihar girişiminiz konusunda bence size yakışmamış. İntihar etmek kaçmaktır. Oysa mücadele ederek insanın aşamayacağı hiçbir sorun yoktur diye düşünüyorum.
Sevdiğiniz ile ilgili olarak ta eğer o kişide sizi sizin kadar sevseydi ve sizin kadar sevgisi için fedakarlık yapsaydı zaten bu sorunlar olmazdı. Bundan dolayı demek ki size karşı olan bir sevgisi yokmuş anladığım kadarıyla. Bunun için en hayırlısı olmuş diye düşünüyorum.
Çünkü sevginin olmadığı bir yerde hiçbir şey olmaz. Eğer siz evlenseydiniz de böyle sorunlar ile karşılaşsaydınız. O zaman belki de sizin için daha kötü olacaktı.
Bunun için her şeyde bir hayrın olduğunu muhakkaktır.
Bundan sonra İnşallah sizi de gerçek manada seven gönlünüze göre insanlarla t yaşamanız temennisiyle…

mrb kardeşim sevği güzel şey ama dogru insanla doğru kararlar almalısın sen ona can diyorsun ve canına kıymaya kalkıyorsun bu yanlış sevdiğinin korkularını yenmeye çalışş aşılmayacak bişeyler değildir o engelleri aşarak gerçek sevğiyi bulacaksın sakın bi daha öyle hatalı kararlar alıp bu dünyada onu sensiz bırakma :)

birini seviyoruz diye haklıyken bile cevapsız kalmak,kendimizi savunmamak bizi karşımızdaki kişi nezdinde emin ol daha iyi bi konuma getirmez,tam tersi kücültür...sevgi,aşk vs..söz konusu olsa da haklıyken susmamalı insan,yaşadıklarım bunu ögretti..tabi sizin haklılık-haksızlık durumunuzu bilemem..
aşk olaganüstü birşey...saglıklı ya da engelli herkes icin,yaşama tutunma adına muhteşem bi destek ancak şunu unutmayın siz onu tanımadan önce nefes alabiliyor,yaşamaya devam edebiliyordunuz,demekki o sizin hayatınızdan cıksa da devam edebilirsiniz..illaki acısı,boşlugu vs vs olacaktır ama bi darbede yıkılarak hem bu dünyamızı hem ebedi hayatımızı mahvetmeyelim...

Üst Alt