Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ölen emekli subay babamın maaşını yetim maaşı olarak alabilir miyim?

muratcemm

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
iyi günler

ben 2022 den maaş alıyorum babam rahmetli (silahlı kuvvetlerden emekliydi) yetim aylığı için müracat etsem (% 48 özürlü raporum var).Acaba babamın maaşını yetim maaşı olarak alabilirmiyim

Rapor oranınınz % 60 ve üzerine çıkarsa alabilirsiniz, ama aynı anda hem 2022 hem yetim maaşı alamazsınız. Hangisi yüksekse onu tercih edebilirsiniz ya da birini diğerinin seviyesine yükselttirebilirsiniz.

merhaba kkelebekk hanım,
cevabınız için teşekkürler. size şunu da sormak istiyorum %48 raporum haricinde 15 gün önce kalp krizi geçirdim ve istanbul siyami ersek hastanesinde anjio oldum orada kronik iskemik kalp rahatsızlığı teşhisi kondu. tekrar rapor için müracat etsem %60 üzeri alabilirmiyim ve o zaman emekli sandiğı yetim maaşını bağlatabilirmiyim yada 1630 gün ödenmiş ssk primim var (bağkur hariç) kendim emekli olabilirmiyim? teşekkürler

Üst Alt