Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Okuyacak sabrım yok, çalışmak istiyorum. Önerileriniz.?

Ümito

Üye
Konular
80
Reaksiyonlar
10
ben 17 yaşındayım lise bire ıkı sefer gittim ve ikisindede ne yazikkı kaldım şimdi aileme karşı mahcubum belki yaşım daha çok genç ama ınsan bazı şeyleri yaşayınca anlıyo ve zoruna gıdıyo hayata bundan sonra sımsıkı tutulmam gerekıyo ve buna öncee işe girmekle başlicam bazı dostlarım açıkögretıme gıt dedi ama açıkögretim nerden baksanız 3-4 senede biticek ve ben artık dayanamıyorum boguluyorum maaşım olmadaN birşeyi hak etmeden sofraaya oturmaya utanıyorum bilee meslegim yok ama bilgisıyar kullanmayı bılıyorm sızce ne yapım yardımlarınıza ıhtıyacım var teşekkurler

arkadaşların doğru söylüyor bir yandan çalış bir yandan açıköğretimini oku. yani hem çalışıp hem okuyacaksın ki okumazsan iler ki zaman dakafanı duvarlara vurusun söylemedi deme..

teşekkürler...

Bence de yapablirsen kardşim harçılığı çıkartacak kadar bir iş bulp hem çalşp hem okuman daha iyi olur gibi gelio

işe bi girebilsem ınanın ozaman hiç birşey zoruma gıtmıcek ve o zaman ınanın okurum

ya abılerım hepınız sanırım benden yaşca büyüksünüz...ama benim anlatamadıgım şu tamam eyv okumak şart ama okurkende çalışmak ıstıyorm yokmu bunun çaresi

allahtan ümit kesilmez ama pek yok gibi meslek olmadan
aylarca iş arıyorsun elde var sıfır ...:(
birde küçümseniyorsun malesef..

amin arkadaşım çok canını sıkma işsizlik malesef çok var kriz bizleri etkiliyor
yüksek kesimi teğet geçiyor hayat bu herşeye rağmen şükür yapacak bişey yok
dualarımızı edelim hayırlsıı

çılgıntürk ablam abım yasındasın sen belkı çinden dersin yaşın daha 17 işe girmek için ne bu acele ama ınan bana ailemden para alamıyorum buu onlara bellı etmıyorum ama çok bunaldım ya

evet ablan yaşındayım bende senin yaşındaki aynı sen gibi olmasada benzer şeyler yaşadım,1 yıl iş aradım iki yere girdim çıktım vasıfsız olduğun zaman iş bulmak çok zor
tezgahtarlıkta bile tecrübe arıyorlar, artık insan napacağını şaşırıyor
ama ben erkek olsam daha çabuk iş bulurdum
iş bulamasam simit satardım elimden ne geliyorsa yapardım
laf olsun diye söylemiyorum gerçekten yapardım
bayan olunca işler dahada zorlaşıyor
sana tavsiyem düşün mutlaka bi iş yaparsın aklına birşey gelir
allah çalışmak isteyene yardım eder

tamam melek ablacım açıkögretime kayıt yaptırım ben ozaman

kardeşim ilk önce açıköğretimden liseyi bitirmeye bak..bitirmek için elinden ne geliyorsa yap tamam mı??çünkü lise diploması bile az bu devirde..amma velakin lise mezunu olursan,lise mezunları için açılan kpss ye girer doğru düzgün devamlı olan bi iş sahibi olabilirsin.sonra istersen açıktan üniversiteyi bile bitirebilirsin..

daha yaşın çok küçük ve sofraya eve para getirmeden oturmak zor geliyo diyorsun.bu senin ne kadar duyarlı bir genç olduğunu gösterir.fakat şu anda yapman gereken okuluna devam etmek..inşallah gerisi gelecektir..Allah yardımcın olsun

sakın pes etme...

kardesim,ben de engelliyim.ve mimarlık fakültesinde okumaktayım.aynı zamanda bir mimarlık bürosunda çalışıyorum.sakın pes etme.acıköğretim lisesini daha sonrada üniversiteyi okumalısın.okurken bir muhasebe bürosu bulup çalışabilirsin.önemli olan senin azmin.unutma bu hayatta yalnızsın,seni ayakta tutacak tek şey senin bazı şeyleri başarman ve çok istemen...umarım hersey senin için ii olur.

Kesinlikle eğitim hayatınıza devam etmelisiniz, iş imkanları gerçekten çok kısıtlı. Diploma bile yetmiyor ama diplomasız da olmuyor. İlerde bunun pişmanlığını yoğun bir şekilde yaşarsınız. Bu kadar insan yanlış düşünüyor olamaz değil mi? Biraz sabırlı olun, gerekirse de hem çalışıp hem okursunuz.

evet hepiniz haklısınız başlicam açıkögretime benım sadece istedıgım hem kuyup hemde çalışmaktı oda ilerleyen zamanlarda olur inş

açıkögretime başlamak için ne yapmam gerekıyor

işe girmem lazımm

lise birden terkim açıkögretime kayıt yaptırdımmm ama şuan işe girmem gerekli ne yapmam gerekı lutfen yardımcı olunnn kpss sınawlarına girebilirmiyimm nerden başwurmam gerek

evet yasın daha cok genc hem okuyup hemde calışabilirsin ama bi konuda haklısın dışarıdan okumak cok uzun ve yorucu bi yol ama sen genede dene

Üst Alt