Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Okul kantini çalıştırmak istiyorum. Bunun yolu nedir?

sert olsam

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar okul kantini calıştırmak istiyorum nasıl bir yol takip edebilir ve tutabilirim . Adana için varsa düşünce ve tecrübeniz bilgimizi paylaşalım

1. MEB İlçe Müdürlüğünden boşta ve kiralık katin ilanları bulabilirsiniz. Kira kontratı oradan yapacaksınız. Genelde acık artırma üsulu kiralanır
2. Esnaf ve Sanatkarlar Odasından kantinci levhası alabilirsiniz.

Arkadaşım okul ve hastane kantinleri ihale üzeri verilir ve iyi sermaye ister özellikle hastane kantinleri ilk açılımda 500bin tl ile başlar ve en yüksek veren alır.

Öncelikle Halk eğitim merkezinin açtığı Kantin işletmeciliği kursuna katılıp belge almak zorundasınız.

arkadaşlar billen kişelerin cevabından dolayı tşk ederim . şimdi benim evimin önünde bir okul var ve okulun kantinini işleten kişi okul acıldıgından bu güne calıştırıyor ve çok ucuza alıyor 9000 liraya alıyor . ben bu kantini almak istesem ve ne zaman girişimde buluna bilirim 1500 mevcudu var ve orta okul

İl Milli Eğitim Müdürlüğü kontratı dolan tüm okulların ihalesi için ilan verir oradan takip edebilirsiniz

internet üzerinde nasıl takip ederim

ve kurs oluyor cumartesi pazar acmalarında ve ögrenciyi içerde tutma hakları varmı

İlçe Milli Eğitim diye biliyorum. Emin misin? Çünkü ihalelere gidip bakmıştım işim çıktığında...

Bu arada her okul için belli bir tavan ücret yok. Sadece ihale usulü açık artırma var. Kim ne kadar koparırsa o kadar.. Kantinde satılacak mallar listesine de fiyatına da ilçe MEB müdürlüğü karışıyor...

kantin işletmeci belgesi kolay ille de kurs olacak derse halleder zaten...

Şuan işleten kişinin sözleşmesi bitince okul yeni ihaleye çıkar. İhale ilan tarihini takip et ihaleye katıl ve kazanırsan çalıştırırsın. ama öncelikle halk eğitim merkezinden [FONT=sans-serif] Kantin işletmeciliği belgesi yada onu alamazsan hijyen belgesi alman gerekir.[/FONT]

kira dönem ödendiği gibi aylık da ödenebilir. anlaşmaya ve teminat göstermeye bağlı.

Sıkıntı şu: Kantinde dönem boyunca satılacak mallar için belli bir nakitte ihtiyaç olur. Önemli olan o paralar. Mallar bir toptancı size temin eder. bir telefon karşılığı mallar ayağınıza gelir ama nakit alır.

İlden ile değişir mi bilmiyorum araştırmak lazım.

kantinin cumartesi pazar acması ve bu ögrencilerin dışarı cıkmasını kantincinin önlemesi hakkında bilginiz varmı benim bakkalım var okul karşısında bakkala gelmesini önlüyor şimdiki kantinci

herkes kendi rızkını yer kardeşim bunun için illaki birinin ekmeği ile oynamamak lazıml, ilk forum mesajınızda okul kantini nasıl çalıştırırım diyorunuz şimdi konu nerden nereye gelmiş... sert olsam

evet nereden nereye ben bu yıl gecer seseneye almayı düşünüyorum cünkü adam sadistce iş yürütüyor boguldum iş yaptırmıyor bize

Üst Alt