Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

OKB ve diğer psikiyatri hastaları iş hayatınız nasıl?

3 gün hafta da çalışıyorum bazen uyuyamıyorum performans im dusuyo

Son düzenleme:
Şizoyum atak gecirirsem en basit bi işi bile yapamıyorum durumum stabil oldugu zaman en zorlu şartlar bile hava civa geliyor

Vallahi primi doldurdum.isi bıraktım kafam rahat,sigorta yılımı bekliyorum Mayıs 2025

@samedo99,

Hayırlı olsun bizde 4 yıl oldu dolduralı 3 kuruş emekli maaşı veriyolar diye bırakamıyoz

Arasıra bazı işler yapıyorum.Baktim çok skildim bırakıyorum.evim arabam var çok şükür kira derdim yok,birde network işiyle ugrasiyorum.iki arada gidip geliyorum işte :)

Cok güzel vergi indirimiylemi emekli oluyorsunuz herhalde yılı bekliyorsunuz rapor vergi indirimi süreklimi

@tb2nhf Evet vergi indirimi yeni aldım Nisan'da raporda Nisan'da ikiside yüzde 60 süresiz

Cok iyi olmuş süresiz olmaları bir daha raporla vergi indirimiyle işiniz olmayacak sgk girişiniz 2008 den önceyse

@tb2nhf Evet inslalh sorun olmaz.kimisi kontrole çağırıyor falan diyor ama girişim 2006

Sayın arkadaşım ne olur ne olmaz böyle durumlarda cagrılma riskinin 100 de 1 oldugunu söylüyorlar cok iyi bilen arkadaşlar her ay muayeneye düzenli gitmek gerekiyor rapor aldım vergi indirimi aldım diye olayı boş bırakmamak gerekiyor

@tb2nhf Yani SGK kontrol edince bu adam tedaviye gidiyor diyor yani doğru mu anladım.Tedaviye rağmen duzelmeyen tanısı var bende ne olacak :)

Aynen dogru tedaviye gitmediğin zaman tekrar rapor vereceklerinde tedaviyi bırakmış biz en az 1 yıl rapor veremeyiz diyebiliyorlar yüksek ihtimal ama önceki rapor usulüne uygun alınmışsa vergi indirimide sürekliyse cok cok düşük bi ihtimal kontrole cagırılmak imkansıza yakın aman diyin laf olsun diye sonradan düşük oranlı bi rapor verebilirler diye asla rapor olayına bi daha girmeyin bu yüzden emekliliği iptal olan cok kişi var forumda cünkü son rapor bi öncekinden düşük gelirse sisteme otamatik düşüyor sıkıntı yaratıyor yani gerekli gereksiz yere asla rapor alınmaması lazım

@tb2nhf nasıl yani anlamadim?Neden yeni rapor alayım ki ? Ne işime yarayacak benim demek istediğim,psikiyatri kontrollere ara sıra gitmeli miyiz ?onu mu demek istediniz.rapor ve vergi indirimi tabiki usulüne uygun alındı.kucuk şehir burası öyle hile hurda katamazsin

@tb2nhf Ayrica uzun uzun yıllar tedavim benim başlangıç 1997 boşluklar illaki oldu tabi epikrizleri kurula verdim ona istinaden verdiler zaten raporu

Dogrudur kontrole arasıra mutlaka gitmeliyiz ne bileyim vatandaşlar rapor oranım artmışmı yok ötv siz araba alacam yada raporum e devlette barkodlu gözükmüyor diye tekrar rapor alıyorda ondan ayruca engelli puanları 5 yada 6 yılda bir engelli puan cetveli degişip resmi gazetede yayınlanıyor bi bakmışsınızki sizin hastalıgınızın puanı düşmüş olabiliyor ama raporun ve vergi indirimin süresizse hic kurcalamamak lazım

@tb2nhf Aynen katılıyorum.Hic öyle niyetim yok zaten.Cok şükür istedigim gibi şuan

Anladım benimde istediğim gibi şarjım bitti iyi geceler diliyorum

Üst Alt