Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

OKB ve Cinsel Obsesyonlar?

Konular
11
Reaksiyonlar
0
Cinsel ve dinsel obsesyonlar okb için en kötü senaryo dur. Bir erkek için sürekli cinsel obsesyon yaşamak aslında geçmişte kimlik kazanırken çok fazla baskılamadan kaynaklanır bu sorun ileride aşılsa bile başka obsesyonlara kayma yaşanır

Cinsel veya dinsel obsesyon derken nedir acaba sapıkça düşünceler falan mı ?

Cinsel takıntı ve din takıntısı. Bu iki zıt konu ile hiçbir bağlantı kuramadım. Gerçi ne demek istediğinizi de anlamış değilim.

Hayır,okb de tekrar eden fiziksel obsesyonlar ve kompulsif davranışlar olduğu gibi, cinsel ve dinsel opsesyonlarda olur,konuyu biraz daha açmak isterdim ancak yazacağım şeyler topluma açık bir yere uygun olmayabilir,dinsel opsesyonlar kısa bir örnek vereyim,mesela namaz kılarken okb li bir hasta yaratıcıya haşa küfredebilir daha ağır cümleler söyleyebilir,bu onun elinde olmayan opsesyonlardır ve çok pişmanlık duyar ve intihara bile gidebilir .
O yüzden okb iyi bir hekim tarafından mutlaka tedavi edilmeli...

Kağan55 kardeşim sağlıkçı olmadığını söylemiştin fakat bu beyan ettiğin bilgilerin temeli ne?

sweet guy Cevap yazmazsam beni dikkate almadı diyeceksin diye yazıyorum.
Bilmek için okumak yeterli,gerisini boşver:)

istenmeyen cinsel içerikli düşüncelerin beyine görüntü olarak gelmesi ve rahatsızlık vermesi bir hastalık. eğer düşünceyi kendin isteyerek aklına getirip ve bunu sürekli yaparsan bu hastalık olmaz sadece çevrendekileri rahatsız edersin. ergen dönemde utancından bunları konuşamayan bu sorunları yaşayan o kadar çok insan var ki ilaç kullanılması ve bunu açık olarak konuşması gerekir pskiyatrisle

Aşırı ve sürekli cinsel istek (Gördüğüm her kıza karşı)

Böyle bir sorunum var bu sorun yüzünden dışarı çıkmak ve sosyalleşmek de istemiyorum her an tahrik oluyorum birilerine zorla malum şeyleri yapasım bile geliyor psikiyatriste gitmeye de utanıyorum zaten en fazla karaciğerimi mahvedecek hormon ilaçları verecek. Ne yapmalıyım sizce ?

Evlen kurtul bu düşünceden imkanın yoksa gün aşırı oruç tut, insanın karnı açken bu şeytani nefs durulur.

DETERMINIST
Nereden biliyorsunuz hormon ilacı başlanacağını?
Sizinkisi psikiyatrik bir hastalık,yatışınız yapılmalı ve tedavi edilmelisiniz,psikoterapi ve eğitim şart.
Aksi taktirde aklınızdan geçen cinsel dürtüleri eyleme geçirirseniz ömür boyu ceza evinde kalırsınız.idam yasası çıkarsa idam bile edilebilirsiniz.sakın şeytana uymayasın.biran önce ilk üroloji sonra psikiyatriye gidin utanacak bir durum yok,hekimden utanılmaz.
İsterseniz özelden yazın size yardımcı olalım...

Üst Alt